Kao što naslov kaže, sajam automobila u Novom Sadu ove godine održava se uz nesvakidašnji kompromis. Očigledno je da kriza i stanje na tržištu čine svoje. Kako bilo, i nije tako loše kako sam očekivao, i pored odsustva nekih bitnih imena. Izložbeni prostor za automobile nalazi se u Master hali i u centralnom holu, gde su izloženi Mercedes, BMW i Maserati. Juče je bio press dan tako da nije bilo gužve, ali ni mnogo otključenih automobila. Apsurd. Dragvorl i ja smo obišli sajam, fotkali ono što nam se učinilo bitno, kasnije i popričali sa direktorom regionalnog zastupništva Maseratija, inače firme sa sedištem u Subotici. Izloženi Ghibli, inače sa dizel motorom, je registrovan u inostranstvu, sa pređenih 30k km, a za nekoliko dana će biti organizovana test vožnja, naravno samo za potencijalne kupce. Pošto nisam ažuriran na dnevnom nivou sa cenovnicima automobila, iznenadila me je cena ovog modela koja kreće od 65k evra. Izloženi primerak koštao je oko 75k evra, koliko košta i izloženi AR 4C. Toliko od mene, nadam se da će oni koji budu otišli na sajam, preneti svoje utiske i zanimljivosti.
Off topic@Geza
Nadam se da si sada zadovoljan sa slikom komšijinog Opel Rekorda.