Kladionica
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Kladionica
Nisu ti sigurno blokirali IP, da hoće da te blokiraju blokirali bi ti uplate. Kad resetuješ ruter nećeš dobiti drugu IP adresu, nego gotovo sigurno istu. Probaj da se zakačiš sa mobilnog.
Širim haos!
na mob hoce,ali kad sam na gprs,nece kad sam na kucnom wifi,probao sa ipada na kucni wifi nece da otvori,znaci otvori mi samo sa moba i to kad budem na gprs,isto kad sam na mobu na wifi nece da otvori bet at home.
nije do njih,valjda me banovala poreska uprava?kad odem na IE daje mi ovo,ali je sve na nekom madjarskom,pa sam preveo preko google translate,znaci samo IE mi daje ovu poruku,a ostali browseri ne otvaraju tu stranicu
dali su me banovali na 90 dana ko zna?zvao sam orion telekom kaze sve je uredu kod nas niko nije podneo krivicnu prijavu samo ste valjda banovani po mac adresi rutera? ko ce ga znati,odem kod drugara koji ima orion i udjem bez problema na bet at home i na moj racun,i tamo stoje pare
evo ga prevod,pa ako moze neko da protumaci :0

dali su me banovali na 90 dana ko zna?zvao sam orion telekom kaze sve je uredu kod nas niko nije podneo krivicnu prijavu samo ste valjda banovani po mac adresi rutera? ko ce ga znati,odem kod drugara koji ima orion i udjem bez problema na bet at home i na moj racun,i tamo stoje pare
evo ga prevod,pa ako moze neko da protumaci :0

Uzmi drugi ruter i povuci te pare
uplatio sam onaj VPN i stavim da sam iz UK i udjem lagano na bet at home i na moj account,dali su oni meni blokirali moju IP orion i zato nepustaju da pristupim bet-at-home,ili me je stvarno poreska blokirala?mislim povuko sam u banku samo 500 eura,neverujem da je poreska blokirala ip moju prema bet-at -home zbog 500 eura??
sve je ok dobio sam odgovor
Poštovani ,
dobar dan, žao nam je zbog poteškoća koje imate prilikom prijavljivanja na naš veb-sajt.
Naš sajt je prošlog meseca prestao da radi na teritoriji Mađarske, te je lako moguće da je to na neki način uticalo i na Vaše igranje na bet-at-home.com. Najme, postoji mogućnost da je isti internet provajder blokirao rad naše stranice i izvan granica Mađarske.
Zato Vam predlažemo da pokušajte da se prijavite da naš sajt putem sledeće adrese: www22.bet-at-home.com.
Stojimo Vam na raspolaganju za sva nova pitanja. Puno uspeha!
Srdačan pozdrav,
bet-at-home.com tim
service.sr@bet-at-home.com
https://www.bet-at-home.com
sve radi na novoj adresi
Poštovani ,
dobar dan, žao nam je zbog poteškoća koje imate prilikom prijavljivanja na naš veb-sajt.
Naš sajt je prošlog meseca prestao da radi na teritoriji Mađarske, te je lako moguće da je to na neki način uticalo i na Vaše igranje na bet-at-home.com. Najme, postoji mogućnost da je isti internet provajder blokirao rad naše stranice i izvan granica Mađarske.
Zato Vam predlažemo da pokušajte da se prijavite da naš sajt putem sledeće adrese: www22.bet-at-home.com.
Stojimo Vam na raspolaganju za sva nova pitanja. Puno uspeha!
Srdačan pozdrav,
bet-at-home.com tim
service.sr@bet-at-home.com
https://www.bet-at-home.com
sve radi na novoj adresi
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Atletiko - Juve, 1X, 1.25
Ludogorets - Real, 2, 1.2
PSG - Barsa, ppX, 2.15
Salke - Maribor, 1, 1.3
Ludogorets - Real, 2, 1.2
PSG - Barsa, ppX, 2.15
Salke - Maribor, 1, 1.3
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Man City - Roma tip : 1 kvota : 1.65
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Meni iskreno City nije 1, ali nadam se da necu biti u pravu.

Zanimljiva prica.
payingsafer.com/?show=article&alias=jedna-sasvim-obina-kladioniarska-pria
payingsafer.com/?show=article&alias=jedna-sasvim-obina-kladioniarska-pria
- Kuzmanovic
Dinami Minsk - Fiorentina 2
Slovan Bratislava - Napoli 2
Cirih - Menhengladbah 2
St. Etien - Dnjepar 1
Slovan Bratislava - Napoli 2
Cirih - Menhengladbah 2
St. Etien - Dnjepar 1
- methane.master
- Kuzmanovic
Methane, jel stizes danas da igras kladionicu?

Drugar mi rece da se u Fulamu nesto promenilo, neko od uprave je valjda otisao i sada su poceli dobro da igraju. Danas igraju protiv Midlzbroa i kvota na Fulam je 4.nesto, vredi li odigrati ili staviti bar X2?

Drugar mi rece da se u Fulamu nesto promenilo, neko od uprave je valjda otisao i sada su poceli dobro da igraju. Danas igraju protiv Midlzbroa i kvota na Fulam je 4.nesto, vredi li odigrati ili staviti bar X2?
- methane.master
U Fulhamu je Magath dobio otkaz. Trenutno tim vodi pomoćni trener. Igraju prilično bolje i imaju dve pobede za redom, doduše protiv timova koji su takođe u kanalu Birmingham i Bolton. M'boro je solidno krenuo i u gorenjm su delu, ali zadnje dve su igrali loše i nerešeno, protiv objektivno slabijih ekipa, Charlton i Blackpool.
Po meni prilično izjednačen par. Šta znam, probaj za sitno.
Tiket odozgo bi trebalo da dođe.
Edit: Sad gledam opet... malo me ipak plaši Dortmund.
Po meni prilično izjednačen par. Šta znam, probaj za sitno.

Tiket odozgo bi trebalo da dođe.

Edit: Sad gledam opet... malo me ipak plaši Dortmund.

Širim haos!
Ako zapnu na Hamburgu, mogu kolektivno na livadu