Mobile uploads
Re: Mobile uploads :)
šta je to, jako lepo izgleda? 

Nemoj ni da se trudiš da zoveš. Daću ti ja obične T20 koje sijaju belo.Day Walker napisao:![]()
Hvala, zvacu da vidim kakva je situacija
poslovni objekat, napred su kancelarije a pozadi je magacin (veleprodaja hrane, pica i tako to)AcaKayak napisao:šta je to, jako lepo izgleda?
Misliš, dole magacin za gume, gore za felne? 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Svaka čast, nek je sa srećom! 

nije moj objekat, ja se bavim gradjevinom tako da samo radimo
ostali su jos samo zavrsi radovi unutra i da se zavrsi fasada..
@Geza
zivotna zelja mi je da imam ovakav objekat pun felni

@Geza
zivotna zelja mi je da imam ovakav objekat pun felni

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mislis da ce biti belje od ovih mojih?Paja napisao:Nemoj ni da se trudiš da zoveš. Daću ti ja obične T20 koje sijaju belo.Day Walker napisao:![]()
Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
I jedne i druge će da ti prijavljuju grešku. A i da pretpostavimo da imaju dva moda, što sumnjam.Day Walker napisao:![]()
Pogledaj u mojoj temi. Belo je svetlo skroz na skroz.Day Walker napisao:Mislis da ce biti belje od ovih mojih?Paja napisao:Nemoj ni da se trudiš da zoveš. Daću ti ja obične T20 koje sijaju belo.Day Walker napisao:![]()
Jurili smo Uroš, Rakhil i ja nekoliko meseci LED i na kraju sam digao ruke. One koje verovatno ne prijavljuju grešku su preskupe za nešto što nije 100% sigurno da će raditi.
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Sto se tice tich T20 i ja sam jurio za Astru J.. Kupio i jeftinije i skuplje, prijavljuju gresku kad treba da rade preko dana.. A kad se pale uvece zajedno sa kratkim svetlom, onda nema greske. Imaju oba moda, ali kad je lepo i suncano vreme skoro pa se ne vidi nista, 2x su me panduri zaustavljali zasto vozim bez svetla, pa kad sam im pokazao da rade (i ubedio da je fabricki tako lose) onda su me pustili.
Odustao sam i vratio redovne zute, i pre 10 dana su mi stigle bele kao sto ima Paja, samo nikako da ih ubacim jer mi treba malo vise vremena..
Odustao sam i vratio redovne zute, i pre 10 dana su mi stigle bele kao sto ima Paja, samo nikako da ih ubacim jer mi treba malo vise vremena..
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Brzine idu u H-a !!!

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT