NexT napisao:
hmmm, nesto sto bih mogao da nosim...
Nesto sam usput bacio pogled na patike po prodavnicama, sve u nekim duginim bojama O.o
SLedece nedelje se bacam na kupovinu patika...
Ako nosis broj 42, dacu ti da ih probas
Ma strasno sta se sve prodaje. Danas sam obisao radnje u Uscu, onom trznom centru preko puta Arene i na kraju kupio ove u Delti, iako ih je bilo i u Uscu.
Neverovatno koliko ruzne patike prave, ili ja imam neki poseban ukus.
NexT napisao:
hmmm, nesto sto bih mogao da nosim...
Nesto sam usput bacio pogled na patike po prodavnicama, sve u nekim duginim bojama O.o
SLedece nedelje se bacam na kupovinu patika...
Ako nosis broj 42, dacu ti da ih probas
Ma strasno sta se sve prodaje. Danas sam obisao radnje u Uscu, onom trznom centru preko puta Arene i na kraju kupio ove u Delti, iako ih je bilo i u Uscu.
Neverovatno koliko ruzne patike prave, ili ja imam neki poseban ukus.
nije samo to, nego je i problem sto je mali varijetet modela, uglavnom kada udjes u nike-miskovic radnju, to ima 10 modela, i stavljeni u 5 brojeva pa misli narod kao ima , umesto da ima vise modela da moze da se probere, ali tako je bukvalno u svakoj radnji nike-a, i sport impulsa, dok kad sam bio u bg, jedino ko ima dosta modela za izbor u jednoj radnju jeste djak-skuplji je malo, i planeta-isto skupa, ali se uvek nadje neka akcija kao popust i sl.
Puzo81 napisao:Sto se mene tice najbolja patika za voznju (ali model bez ferrari znaka).Pedale se osecaju samo tako
Odlicne, imao sam 4-5 parova iz te serije kao klinac, mozda i vise mada vec dugo mi se ne svidja taj dizajn.
to su patike da budes u SPEED-u, meni su bile uvek ogavne, da prostis, jer su sve pravljene pored ovih FERARI, na istu foru, samo neke crne, sa belim, neke bele, neke belo zute... ali su tanke i bas bezlicne. secam se moj drug dao za njih 12 -14 hiljada, pre par godina...