Stvarno treba preseci, spakovati kofere i otici sto dalje iz ove usrane banana republike...
Pa sta cekas ? Bolje ti ovde nece biti nikada.Delija napisao:Stvarno treba preseci, spakovati kofere i otici sto dalje iz ove usrane banana republike.
I meni bi taj stav bio sasvim uredan, da dva minuta pre toga nije sam napustio isto to vozilo, i ostavio sve ključ u bravi da slučajni prolaznk može da ga odveze. I gde bi on onda sa štićenikom? U tramvaj?zrnkemiki napisao:Takodje vozac nije bilo ko nego je isto clan kobri kao i ostali samo sto poseduje i vestine za voznju u pratnji itd itd, i u 99% slucajeva on ne napusta auto, nego sedi u upaljenim kolima za slucaj brzog reagovanja (napada..itd)....Tako da njegov stav da nece da napusti vozilo je po meni sasvim uredan jer on je na zadatku isto kao i pripadnici zandarmerije.
Martin napisao:Kad bi policija bila uređena kao Vojska, ne bi se dešavale ovakve stvari.
Ali kada bi ova država ličila na državu, đavola bi se ovakve i slične "manifestacije" dešavale u centru grada.
Evo, zaista necu da potezem raspravu, iskreno, ali da li zaista mislis ovako? Da konkretizujem pitanje: jel mi kao drzava zelimo da licimo na drzave gde se niko ne obazire na ovakve manifestacije (najveci deo Evrope, Amerika, Australija...) ili ka zemljama gde su ovakve manifestacije zabranjene (Rusija, islamske zemlje, Kina...)? Ili nam drzava ne lici na drzavu jer se ovakve manifestacije odrze jednom u deset godina? Ili zelimo da imamo svedski standard i kulturu, ali ako moze bez ovakvih manifestacija?Martin napisao:Ali kada bi ova država ličila na državu, đavola bi se ovakve i slične "manifestacije" dešavale u centru grada.