Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od steva_anya »

Kako da prebacim kontakte sa Lumia 925 na S5 a da ne zajebem nesto? :)
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Geza napisao:Izgleda da ću u dogledno vreme morati da rutujem telefon... Google aplikacije sa svakim novim dodatkom jedu internu memoriju.
Ako je Xperia mini u pitanju to si trebao davno da uradiš samo nemoj mnogo da se nadaš pošto postoje indikacije da nećeš moći da otključaš bootloader i bićeš ograničen samo na pojedine romove
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

steva_anya napisao:Kako da prebacim kontakte sa Lumia 925 na S5 a da ne zajebem nesto? :)
Prvo backup na 925 uradi, i na hotmailu i gmailu za svaki slucaj. I posle se samo ulogujes na S5 i on ce da skine kontakte. A mozes i preko bluetootha
nidza napisao:Mi koristimo uglavnom viber. WhatsApp i ne znam ko više koristi. Pre sam ga dosta koristio, a sad ga više i nemam.
Tapatalk Pro
Ja viber nikako ne gotivim,sav mi je saren i detinjast, jedina prednost su mu pozivi koje retko ko u mom okruzenju koristi. Kao messenger mi je whatsapp mnogo bolji
Poslednja izmena od stefanan u 09 Okt 2014, 23:12, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

nuk napisao:
Geza napisao:Izgleda da ću u dogledno vreme morati da rutujem telefon... Google aplikacije sa svakim novim dodatkom jedu internu memoriju.
Ako je Xperia mini u pitanju to si trebao davno da uradiš samo nemoj mnogo da se nadaš pošto postoje indikacije da nećeš moći da otključaš bootloader i bićeš ograničen samo na pojedine romove
Cilj je samo da se prebace aplikacije na karticu. Nemam želju da se bavim romovima. :)
Za rutovanje - Cydia Impactor - http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2399464
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema

Post od TheWickerMan »

Viber je odličan, nemam zamerke na njega. Whatsapp više koristi omladina dok stariji furaju Viber :)

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Korisnikov avatar
djiuliju
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
Garaža: Clio II ph2 1.2 16v

Post od djiuliju »

Nije tacno, i omladinke koriste viber :kezo:
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Geza napisao:
nuk napisao:
Cilj je samo da se prebace aplikacije na karticu. Nemam želju da se bavim romovima. :)
Za rutovanje - Cydia Impactor - http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2399464
Root se prosto odradi sa jednostavnijim alatima ali da bi bi izvukao maksimum iz toga, neki kršteni custom rom bi bio idealan a to ne možeš bez otključavanja bootloadera kod Sony-a no nebitno, probaj sa rootom za početak, odradi backup, deinstaliraj sisitemske aplikacije koje ne koristiš, prebaci šta možeš na karticu i vidi koliko će ti to pomoći
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Koristio bih Viber za gore navedeno, ali je problem sto pola njih nema, a ima i onih koji nisu konektovani non-stop(?), pa opet nema vajde...
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:

Post od steva_anya »

stefanan napisao:
steva_anya napisao:Kako da prebacim kontakte sa Lumia 925 na S5 a da ne zajebem nesto? :)
Prvo backup na 925 uradi, i na hotmailu i gmailu za svaki slucaj. I posle se samo ulogujes na S5 i on ce da skine kontakte. A mozes i preko bluetootha
Uradio ovako al nesto nece.
KAd sam prebacivao kontakte sa Androida [Arc S] na Lumiju, isao sam preko TRansfer my data, i blutotom sve odradio.
SADa tako nece. Imam skoro 3500 kontakata i ne bi smeo dakiksnem a duduk sam za to :)

Sacuvao sam za svaki slucaj na mailu i preko neke app, al nikako da ucita u S5 ...
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

http://www.youtube.com/watch?v=QPQud9JJbTA
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:

Post od steva_anya »

salji adresu na pp sa saljem p'cenje za ovo :kezo:
vamos :klanjamse: :klanjamse: :bravo: :doubleup: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo:
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

:pivo:

Sent from my LG mobile
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:

Post od steva_anya »

S5 je na prvu ruku - fantastican telefon.
Sve dalje sto pisem su subjektivni utisci .... Boje na ekranu "zivlje" nego na Lumia 925. Laksi od 925, nesto veci ekran. 925 mi je ergonomicnija. Fabricke tastature su bara-bara. Kameru jos nisam testirao. Spikerfon i zvuk kad se gleda video su bolji na S5. Sveukupna brzina - bara-bara, osim vibera koji tecno radi na S5, a na 925 zabode ili dugo otvara. Whatsapp isto radi. Blic i B92 app su bolje tj brze i preglednije za android nego wp8. E-mail app su bolje na Androidu.
Famozna Imdb app koja me je IZLUDJIVALA na 925 radi perfektno, novi filmovi se lako otvaraju, serovanje je uskladjeno sa svim i svacim.
Kad se kuca tekst, na S5 bolje radi edit i prepravka, lakse se "kursor" vrati na mesto za ispravljanje. Facebook mi je trazio neki mesendzer, pa sam i to instalirao, poruke na fb na 925 sam mogao preko same fb app. Kontakte sam prebacio po klipu iz milosevog posta, jos jednom hvala! :pivo:
Malo sam ja tvrdoglavo sa Arc S-a presao na WP, i ne kajem se, da nije ovih par aplikacija i da ima bolje uskladjeno serovanje i sl, zadrzao bi se dugo na 925. Opsti kvalitet izrade je na strani 925. Dizajn na strani 925, pogotovo kad nije crna.
Ova plava-tirkizna na S5 je super. I dobra je opcija sto se maska pozadi moze menjati, junajted kolors of beneFon! :)

edit* mozda tripujem ali mislim da na wifi-u brze radi S5 :zbunjen:
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Svaka čast na izboru.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema

Post od TheWickerMan »

Stevo, svaki S5 ima fabričku grešku , pitaću direktora pošto je on slao na servis pre neki dan

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Odgovori