Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Kad se vec poteze da je auto forum, sto postujete o sportu i Samsung telefonima? Audio tehnici i Bugarima u pariskom metrou? Jos ce ispasti da samo ova tema cini forum Burekom i Anom, pa kad nju ukinemo postajemo najrelevatnija baza auto znanja na ovim prostorima. Nije nego...
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Pokusali jedni tako na silu da naprve "bazu znanja", sve teme za oduske pobili, svako pitanje ako je vec pomenute pre 5 godina vicu iz petnih zila "search" i eto, imaju 5 postova na dan.
Moram bre da odem na tu Anu koja se stalno spominje. Burek sam probao i uvek završim u sekciji 'Sex erotika lepotice'... 

Da, to me najvise nervira, kada nesto pitas, a odgovori ti odmah kako je to vec neko pitao ....
A na "predobru" pretragu izgubis vise vremena, nego da google-om nadjes negde drugde resenje
A na "predobru" pretragu izgubis vise vremena, nego da google-om nadjes negde drugde resenje

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Ova tema je skroz ok. Broj strana nešto govori
Kome se nesviđa, nikakav problem, stvar izbora.

Kome se nesviđa, nikakav problem, stvar izbora.
Re: AW: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Pa ako je u Srbiji najveći problem SPC i njihovi džipovi, onda Srbija zapravo nema problema.
Protiv teme nemam nista, naprotiv, bio sam jedan od aktivnijih učesnika ali ovo je otišlo predaleko...
Protiv teme nemam nista, naprotiv, bio sam jedan od aktivnijih učesnika ali ovo je otišlo predaleko...
Poslednja izmena od Floyd u 10 Okt 2014, 11:52, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Site Admin
I ja imam isti problem sa burekom. Zabaguje scroll na istom mestufq400 napisao:Moram bre da odem na tu Anu koja se stalno spominje. Burek sam probao i uvek završim u sekciji 'Sex erotika lepotice'...

Za Anu tip: pogledajte history na racunaru koji koristi vasa lepsa polovina i vidite da li ima nalog , ako je isti racunar ukljucite da pamti sifre za naloge. Za dalje masti na volju

Nikakve tu nekulture nema, jer ja nisam tebi rekao da si izlapeo, nego se zaista pravis blesav, jer znam da glup nisi.perfiko napisao:Aha, sad se pravim i izlapeo. To što se ja pravim pametnim, ludim, izlapelim, nije razlog da se vi pravite nekulturnim.
Eto kraće od ovoga ne mogu da objasnim.
Ja nisam uzeo posao gde cu da duhovno uzdizem narod, da verski ispunjavam ljude, dajem im nadu, stalozenost, unutrasnji mir.
Svaka individua ima drugacije obaveze.
Jasno je koji je patrijarhov posao, a on radi suprotno.
Generalno, vecina verskih ustanova vec vekovima rade suprotno svom ucenju. Nevezano za SPC.
Nutricionista moze da opsuje, to je nevazno, ali ne moze da mi kaze kako ce hamburger da me ubije, pa ga onda on jede.
Automehanicar moze da ne zna nemacki, ali vec prevodilac nemackog ili ucitelj, zaista moraju super da ga znaju.
@samo polako
Totalno je nebitno da li se nesto na kraju postuje, problem je sto se takvo nesto uopste propagira od strane, navodno svetog coveka...
Bagri je samo potrebno opravdanje za izivljavanje, samo je povod dovoljan...
Kao da prikrivenom alkoholicaru, izneses rakiju na sto, da nazdravite nesto. Samo mu treba nesto, da bi posle mogao da kaze zasto je stukao flajku radze...
Dakle, u vecininte bagre, zelja za nasiljem postoji, pa ne mora on jos i opravdamje da im daje.
Ne mozes mi reci da poziv na mrznju, nekoga ko treba upravo suprotno da radi, nije jaka...
Poslednja izmena od Xepoj87 u 10 Okt 2014, 12:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/5014 ... kih-vozilaDragan Simić, načelnik odeljenja za carinske i pravne poslove Uprave carina Srbije, saopštio je protestantima da su vozila prodavana po sudskim presudama I da je juče nadležnim ministarstvima upućen predlog da se svima koji su kupili vozila posle 19.arila omogući registracija mimo kriterijuma pravilnika.
Malo vas je država zajebala jer vam je prodala vozila koja ustvari nisu vozila, a sada ćemo malo da zajebemo i Pravilnik jer nam se može.
-
- Site Admin
Covece......citam i ne verujem!
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Pisali smo o pozivu na mržnju, ja ostajem pri stavu da Patrijarh i SPC nemaju uticaja na naše društvo.Xepoj87 napisao: @samo polako
Totalno je nebitno da li se nesto na kraju postuje, problem je sto se takvo nesto uopste propagira od strane, navodno svetog coveka...
Bagri je samo potrebno opravdanje za izivljavanje, samo je povod dovoljan...
Kao da prikrivenom alkoholicaru, izneses rakiju na sto, da nazdravite nesto. Samo mu treba nesto, da bi posle mogao da kaze zasto je stukao flajku radze...
Dakle, u vecininte bagre, zelja za nasiljem postoji, pa ne mora on jos i opravdamje da im daje.
Ne mozes mi reci da poziv na mrznju, nekoga ko treba upravo suprotno da radi, nije jaka...
Odnos SPC prema LGBT populaciji vidim kao razilaženje u osnovinm vrednostima i shvatanjima porodice, društva i života uopšte.
I taj sukob će trajati, ne vidim rešenje.
Ako LGBT populacija ima pravo da o paradi priča skoro cele godine pa kada se približi ta nedelja počne sve da nas maltretira tim događajem kroz sve moguće medije ne vidim zašto bi SPC bilo zabranjeno da kaže svoj stav.
Stigli smo do onog dela istorije gde manjine maltretiraju većinu.
Poslednja izmena od samo polako u 10 Okt 2014, 12:16, izmenjeno 1 put ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nije ni normalno (a jos manje dobro) da bude toliko post-ova u offtopic temama. Za to sluzi burek forum i slicni.Dusan napisao:![]()
Ocigledno da nisi ukapirao da je ova tema u Offtopic podforumu i da vec u naslovu mozes da prepoznas da nema veze sa automobilima.Delija napisao:Ocigledno nisi ukapirao da je ovo AUTO forum, a ne pricaonica o glupostima...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Re: AW: Zasto je Srbija tu gde jeste!

To je ono što sam hteo da kažem.. auto forum a pola postova su u dve off-topic teme koje se međusobno prepliću i jednoj sa erotskim slikama...
Pa i kod majstora na zidu vise erotske slike