Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Sto je najgore ja se vec vratio,mrzelo me da cekam 730/830
Haha, a toMilos_kg napisao:WP ludilo (stvari koje nedostaju ili zivciraju) i povratak na Android.Xepoj87 napisao:Sta je krenulo?Milos_kg napisao:Krenulo je...
EDIT: Ti si sledeci!

Za sada mi nista ne fali, videcemo

Sledeci fon sigurno necu birati po OS-u, kao sto ni ovaj nisam

Ali bih najradije voleo Iphone da oprobam, volim nove stvari

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Kad se budemo videli pokazacu ti da nemam mesendzer za fb posebno na 925, na poruke odgovaram preko fb app ili preko brovzera.Xepoj87 napisao:Stevo, jedna od prvih aplikacija na windows fonu mi je bila messenger za fb. Isti taj kao na androidu, samo malcice lepsi. Viber mi ovi sa androida i iosa hvale, kazu da im je lepsi, a i meni je bio lepsi kada sam presao sa androida. Ni jednom mi nije zabo...
Sestra ima Note 3, telefon kida u svakom smislu. Da ne izlazi Note 4 njega bi razmatrao, posto ce Note 4 u startu imati cenu kao Smart TV od 50 incanidza napisao: @Stevo, pusti ih, ja bih isto odabrao. Veoma mi se dopada što je telefon otporan. Da je u vreme kad nam je isticao ugovor sa Telenorom postojao S5, ne bih imao dilemu, ali ne žalim se ni na Note, odlično služi.

Najvise sam hteo beli G2, eventualno G3, ali kad je iskrslo S5 za ove pare - dileme nije bilo.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Sad sam ga pitao, problem je softverske prirode, pozoveš nekog i kad prekineš poziv, i spustiš telefon, on posle 5-10 sekundi sam opet pozove poslednje pozvani broj. Po povratku sa navodnog updatea softvera problem je ostao samo mnogo ređe se dešava, tipa jednom u 20ak poziva.steva_anya napisao:Nisam cuo ili procitao z fabricku gresku, osim od zetovih servisera da baterija "nabubri" pa naprvi problem.TheWickerMan napisao:Stevo, svaki S5 ima fabričku grešku , pitaću direktora pošto je on slao na servis pre neki dan
.
A inače koristi M8 i S5 paralelno, njegove reči : M8 mnogo lepše i tečnije radi.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
I ja sam koristio samo app za fejs,a onda su za andoid uveli da mora odvojeno messenger,moguce da na 925 nisi imao zadnju verziju sa kojom su to uveli
Jesi potrazio na Store-u?
Ovo je moglo ovako, dok nije bilo messengera:
https://www.youtube.com/watch?v=9hyNIaAFxVk
A sada imas messenger koji ja imam:

https://www.youtube.com/watch?v=2-DWhN1pzBM
Naravno, ne moras da koristis messenger ako ne zelis
Ovo je moglo ovako, dok nije bilo messengera:
https://www.youtube.com/watch?v=9hyNIaAFxVk
A sada imas messenger koji ja imam:

https://www.youtube.com/watch?v=2-DWhN1pzBM
Naravno, ne moras da koristis messenger ako ne zelis

Na androidu moras,o tome se radi
Da ne bude da je na WP bajno, FB aplikacija je recimo, blago receno, ocajna.
Ne postoji edit posta naprimer...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I mene strašno nervira što moram da koristim FB Messenger.
Posetite www.garaza.rs !
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Mislim da je edit dodat neki dan u beta verzijiXepoj87 napisao:Da ne bude da je na WP bajno, FB aplikacija je recimo, blago receno, ocajna.
http://www.windowsphone.com/s?appid=93d ... 7b33247ec6
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Zato sam izbrisao FB aplikaciju (koja inace non-stop radi u pozadini i arci bateriju), i kreirao FB bookmark ikonicu na home strani - jedan klik, i opet sve na jednom mestu.trojanac napisao:I mene strašno nervira što moram da koristim FB Messenger.

EDIT: Ne znam sta se desava, Nidzu u'vatio "Samsung sindrom", Laki preporucuje M8

Poslednja izmena od Milos_kg u 10 Okt 2014, 13:25, izmenjeno 1 put ukupno.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Ma ja furam samo updateove 
A cover photo mislim da isto ne moze da se promeni.
I da, sada videh da su updateom i oni izgleda ubacili da mora messenger...
Ili je to meni tako, zato sto ga imam instaliranog...
Posle poslednjeg updatea su pocele i neke notifikacije za necije statuse da mi izlaze...
Neki nebitan lik izbaci status, a meni izadje notifikacija...
I to samo na telefon, kada udjem u notifikacije u aplikaciji, ista ne postoji...

A cover photo mislim da isto ne moze da se promeni.
I da, sada videh da su updateom i oni izgleda ubacili da mora messenger...
Ili je to meni tako, zato sto ga imam instaliranog...
Posle poslednjeg updatea su pocele i neke notifikacije za necije statuse da mi izlaze...
Neki nebitan lik izbaci status, a meni izadje notifikacija...
I to samo na telefon, kada udjem u notifikacije u aplikaciji, ista ne postoji...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
HTC predstavio Desire Eye i RE kameru http://blic.rs/i/501262
Brzine idu u H-a !!!

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
@ Xepoj87: 100% nemam mesendzer, niti mi trazi na 925. Apdejt sam uradio dan-dva nakon pojavljivanja, to je bilo letos.
Kako i zasto mi ne trazi kao sto je odmah trazio Android na S5 - ne znam
Da dodam jos par stvari:
- e-mail fabricka app neuporedivo bolja na S5. Stavio sam dva naloga, mogu koliko hocu u sustini, oba yahoo. Ima posebna gmail app.
Sve je brzo, pregledno. Ima opcija notifikejsna za nov mail sto nisam imao [ili nisam nasao] na 925.
- ono sto sam zamerao na 925 ovde radi savrseno: ako u mailu/fb poruci ili sms-u imam link za npr YouTube ili Imdb, kad kliknem ponudi mi da otvorim preko brovzera ili preko app, i ponudi mi da li da otvori u tom trenutku preko izabranog ili uvek tako da bira.
Drugi deo je da to sve odradi BRZO!
- gledanje video klipova je lakse na S5, posto se moze premotavati i vracati na bilo koje mesto, dok na 925 mozes samo odredjeni broj sekundi recimo 10 ili 30 da ubrzavas ili vracas klip. Ako se gleda klip na fb to je bolje, brze i lakse.
- generalno su "soc-net mreze" tipa fb i tviter bolje povezane sa ostalim.
-danas sam imao prepiske istovremeno na viberu, fb, i whatsapp-u, sve fercera kako treba. Toliko brzo sve radi da se prosto iznenadim.
- kad budem mogao videcu da li tripujem ili ne kad kazem da je S5 na wifi-u brzi od 925
Imam utisak na mi fb brze ucita-otvori i da neki klip brze ucita i "napuni"
- za bateriju jos ne znam nista, ekran i sve je skoro na fabrickim podesvanjima
- notifikejsn bar je neuporedivo veci na S5, na 925 ima nekoliko opcija i to je to, nema nekih velikih opcija za promenu
- za sada je sve fabrikana, nisam neke posebne app ubacio tipa app za sms ili dajler ili kontakte. Na Arc S-u sam koristio GO SMS, GO Contacts ...
Ispao sam iz forme za Android, moram da se podsetim gde se sta gleda, kako ide oko memorije app i sl.
Kako i zasto mi ne trazi kao sto je odmah trazio Android na S5 - ne znam

Da dodam jos par stvari:
- e-mail fabricka app neuporedivo bolja na S5. Stavio sam dva naloga, mogu koliko hocu u sustini, oba yahoo. Ima posebna gmail app.
Sve je brzo, pregledno. Ima opcija notifikejsna za nov mail sto nisam imao [ili nisam nasao] na 925.
- ono sto sam zamerao na 925 ovde radi savrseno: ako u mailu/fb poruci ili sms-u imam link za npr YouTube ili Imdb, kad kliknem ponudi mi da otvorim preko brovzera ili preko app, i ponudi mi da li da otvori u tom trenutku preko izabranog ili uvek tako da bira.
Drugi deo je da to sve odradi BRZO!
- gledanje video klipova je lakse na S5, posto se moze premotavati i vracati na bilo koje mesto, dok na 925 mozes samo odredjeni broj sekundi recimo 10 ili 30 da ubrzavas ili vracas klip. Ako se gleda klip na fb to je bolje, brze i lakse.
- generalno su "soc-net mreze" tipa fb i tviter bolje povezane sa ostalim.
-danas sam imao prepiske istovremeno na viberu, fb, i whatsapp-u, sve fercera kako treba. Toliko brzo sve radi da se prosto iznenadim.
- kad budem mogao videcu da li tripujem ili ne kad kazem da je S5 na wifi-u brzi od 925

- za bateriju jos ne znam nista, ekran i sve je skoro na fabrickim podesvanjima
- notifikejsn bar je neuporedivo veci na S5, na 925 ima nekoliko opcija i to je to, nema nekih velikih opcija za promenu
- za sada je sve fabrikana, nisam neke posebne app ubacio tipa app za sms ili dajler ili kontakte. Na Arc S-u sam koristio GO SMS, GO Contacts ...
Ispao sam iz forme za Android, moram da se podsetim gde se sta gleda, kako ide oko memorije app i sl.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Da li si ti uopšte apdejtovao nokiju na wp8.1?
Jedino od navedenog stoji činjenica da kada klikneš na YT link automatski otvara klip u brauzeru, ne postoji opcija otvaranja linkova u aplikaciji tj. mislim da može samo u jednoj al ne sećam se kojoj pošto je ne koristim, sve ostalo si omašio
i da, apdejtuj te aplikacije 
Jedino od navedenog stoji činjenica da kada klikneš na YT link automatski otvara klip u brauzeru, ne postoji opcija otvaranja linkova u aplikaciji tj. mislim da može samo u jednoj al ne sećam se kojoj pošto je ne koristim, sve ostalo si omašio