Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
@Floyd
Koliko znam, na ovom forumu niko nikog ne tera da čita sve postove i sve teme. Pritom, forum je privatno vlasništvo i svi mi ovde smo pristali na uslove onoga ko ga drži. Ako taj neko smatra da smo preterali, valjda će sam da briše/edituje/lockuje, šta god. Neki od nas smatraju da je odnos crkve i društva bitan, neko ne. Ako smatraš da nije, možda napišeš zašto nije ili možda ne napišeš, nije bitno. Ali prebacivati nekome samo zato što misli da jeste je malo bez veze po mom mišljenju. Pritom, rekao bih da ni u jednom trenutku nismo prešli granicu pristojnosti, niko nije vređan ili bilo šta, čak bih rekao da su se neki ljudi zabavili. Možda je dosadno, predugačko, definitivno smo svi ponavljali određene stvari, ali kakve veze ima kad postoje 'scroll' i 'close' opcija?
Isto je i u temi sa telefonima - odem da pogledam kakva je Nokia 930 od strane korisnika za koje znam da nemaju nikakvu agendu, a naletim na 30 strana rasprave oko ljuštenja plastike na Samsungu ili analizi kako Android otvara 16. tab u browser-u sa 34 milisekunde zakašnjenja, flejm oko IP neću ni da spominjem. Ako me zanima, pročitam, eventualno pošaljem reply, ako ne, produžim dalje, simple as.
Koliko znam, na ovom forumu niko nikog ne tera da čita sve postove i sve teme. Pritom, forum je privatno vlasništvo i svi mi ovde smo pristali na uslove onoga ko ga drži. Ako taj neko smatra da smo preterali, valjda će sam da briše/edituje/lockuje, šta god. Neki od nas smatraju da je odnos crkve i društva bitan, neko ne. Ako smatraš da nije, možda napišeš zašto nije ili možda ne napišeš, nije bitno. Ali prebacivati nekome samo zato što misli da jeste je malo bez veze po mom mišljenju. Pritom, rekao bih da ni u jednom trenutku nismo prešli granicu pristojnosti, niko nije vređan ili bilo šta, čak bih rekao da su se neki ljudi zabavili. Možda je dosadno, predugačko, definitivno smo svi ponavljali određene stvari, ali kakve veze ima kad postoje 'scroll' i 'close' opcija?
Isto je i u temi sa telefonima - odem da pogledam kakva je Nokia 930 od strane korisnika za koje znam da nemaju nikakvu agendu, a naletim na 30 strana rasprave oko ljuštenja plastike na Samsungu ili analizi kako Android otvara 16. tab u browser-u sa 34 milisekunde zakašnjenja, flejm oko IP neću ni da spominjem. Ako me zanima, pročitam, eventualno pošaljem reply, ako ne, produžim dalje, simple as.
Zapravo ti si meni na simpatičan način rekao da ako zaista mislim to što pišem... da sam izlapeo.Xepoj87 napisao: Nikakve tu nekulture nema, jer ja nisam tebi rekao da si izlapeo, nego se zaista pravis blesav, jer znam da glup nisi.

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Zamislite sta bi bilo da je ova pesma napravljena u danasnje vreme... 
http://www.youtube.com/watch?v=57sE3cbN32A
Verovatno nikad ne bi postala hit, kao u nekim davnim vremenima kad su svi gledali svoja posla i svoju ljubav zadrzavali izmedju 4 zida

http://www.youtube.com/watch?v=57sE3cbN32A
Verovatno nikad ne bi postala hit, kao u nekim davnim vremenima kad su svi gledali svoja posla i svoju ljubav zadrzavali izmedju 4 zida
Brzine idu u H-a !!!

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
DW previđaš da se u pesmi ne govori o homoseksualcima. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Day Walker
Uopste nije poenta da li se o njima govori, vec o tome da bi zbog reci "peder" odavno bila napljuvana. A ovako je postala hit.methane.master napisao:DW previđaš da se u pesmi ne govori o homoseksualcima.![]()
Uostalom, malopre sam je slusao, pa rekoh da podelim misao sa vama
Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Nikad nisam zapravo razmislio o čemu se radi, ali po cenu da ispadnem glup, da nema veze sa raspadom Jugoslavije, kao mala soba, to je republika, a kuća velika je SFRJ? Nešto na tu temu?methane.master napisao:DW previđaš da se u pesmi ne govori o homoseksualcima.
Sent using Tapatalk
- Day Walker
Zasto bi se opterecivao skrivenim porukama? Ionako je najupecatljiviji deo da nam smetaju pederi 

Brzine idu u H-a !!!

Mislis neko bi ih neko cenzurisao zato sto se pominje rec peder?
- Day Walker
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ne, uopšte nije politička poruka, mada su bili prilično angažovan bend i jasno deklarisan za koju je opciju bio. Ako je verovati priči koja potiče od čoveka koji je radio sa njima, odnosi se na jedan prethodni bend u kom je deo gurpe svirao.Uroš S. napisao:Nikad nisam zapravo razmislio o čemu se radi, ali po cenu da ispadnem glup, da nema veze sa raspadom Jugoslavije, kao mala soba, to je republika, a kuća velika je SFRJ? Nešto na tu temu?
Širim haos!
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Urbana legenda kaze da je pesma posvecena grupi Vampiri... Ako se ne varam...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
@perfiko
Ne brate, nego sam sto posto siguran da znas da nije isto kada ja napisem nesto na auto forumu, i kada patrijarh kaze nesto na tvu
I tako se to kaze, znas nesto, a pravis se da ne kapiras
Tapatok za Vindovz
Ne brate, nego sam sto posto siguran da znas da nije isto kada ja napisem nesto na auto forumu, i kada patrijarh kaze nesto na tvu

I tako se to kaze, znas nesto, a pravis se da ne kapiras

Tapatok za Vindovz
Poslednja izmena od Xepoj87 u 10 Okt 2014, 20:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Brate, s kim ti pricas?