Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
Re: Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
Jel ima neko ovu clansku kartu pet centra ali da je popunio ovaj talon za popust ?
Pa kad bude isao u kupovinu da mu se pridruzim, treba opet hranu da kupim pa bi uzeo 2-3 dzaka od 15kg. Na tu kolicinu se itekako isplati
Pa kad bude isao u kupovinu da mu se pridruzim, treba opet hranu da kupim pa bi uzeo 2-3 dzaka od 15kg. Na tu kolicinu se itekako isplati
Imas sad popust 20%, i dovezu ti na gajbu
Proveri na sajtu
Proveri na sajtu
Ne mogu da pronadjem nista o tome
Jedino ima neki popust 15% za ovu brit hranu,ali meni prosli put nisu dali taj vaucer vec bi morao da idem da kupim jedan dzak od 3kg,uzmem vaucer i onda uzmem jedan od 15kg sa popustom

Jedino ima neki popust 15% za ovu brit hranu,ali meni prosli put nisu dali taj vaucer vec bi morao da idem da kupim jedan dzak od 3kg,uzmem vaucer i onda uzmem jedan od 15kg sa popustom
Ja dobio na mail ponudu, cek da proverim detalje
Hmm meni nista nije stiglo. Tj sad vidim da mi nije stigao ni mail da sam primljen u klub kupaca.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ja mislim da taj vaucer za 15% popusta za Brit dobijas kada jednom kupis dzak od 15kg po punoj ceni, bar je tako bilo pre godinu dana
, i on vazi dva meseca isto samo za dzakove od 15kg. One kupone za popust ne mozes da koristis zajedno sa vaucerom.

Poslacu im mail onda, valjda ce mi odobriti taj popust od 20%, pa cu da narucim par dzakova 

- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Prelepi su
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Prelep Haski