Sandero Stepway vs. Megane Generation
Re: Sandero Stepway vs. Megane Generation
Škoda Fabia je sad na popustu, možda da uđe u razmatranje.
http://www.skoda.co.rs/fabia/fabia-cenovnik/
http://www.skoda.co.rs/fabia/fabia-cenovnik/
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Sandero bih uzeo zbog potrosnje registracije...
Ipak ovo je turska vs rumunija gde bih sandero smatrao i boljim za lose puteve i rentabilniji. Registracija. Samo gume su veci trosak eksplatacije...
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Ipak ovo je turska vs rumunija gde bih sandero smatrao i boljim za lose puteve i rentabilniji. Registracija. Samo gume su veci trosak eksplatacije...
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Prošli je nosio 195/55-16. Verovatno i ovaj.
t
t
-
- Pridružio se: 21 Sep 2014, 12:48
Cini mi se da Stepway fura 205/55/16, a Generation 205/65/15...
-
Danas je Dacia open day ispred TC Delta city. Organizator je, u zadnje vreme po forumima "popularna" AK Kompresor. Ugrabio sam priliku da provozam stepway-a 0.9 tce ali u ambiance opremi. Na lageru nemaju ni jedan u prestige opremi, samo ako neko odluci da lupi, narucuju iz fabrike...jbg. Sta znam, utisci su pomesani, mada za 2 kruga oko TC i ne mozes bas da se uveris u neke vozne karakteristike. Plastika unutra je , hm..., pa bas onako jeftina, da ne kazem socijalna. Pozicija za volanom je dobra, sedi se malo izdignuto sto utice povoljno na preglednost. Sediste je prilicno meko, bez neke posebne bocne potpore. Volan je gumeni bez podesavanja po visini (u prestige opremi kozni kao i rucica menjaca, podesavanje po visini) i rekao bih tanak. Poslovno ljubazni predstavnik auto kuce s kojim je vozi (mada se vidi da mu se zurilo da zavrsimo voznju brzo, jer verovatno ima da se smara ceo dan sa dosta "pacijenta") rece da je plastika i kvalitet sedista bolji u visem nivou opreme. Kada namestim poziciju sedista koja mi odgovara (185cm/85kg) pozadi moze komotno da se sedne. Vrata se zatvaraju iz prve uz pomalo supljikav metalni zvuk. Motorcic solidno vuce bar za gradsku voznju. Potrosnju nisam mogao da vidim, jer u toj opremi nema board comp. Takodje tempomat ide i visoj opremi dok je esp standard i ne moze se iskljciti. Garancija na limariju i boju je 6 godina (nije pocinkovana), osim kako rece predstavnik auto kuce, u slucaju mehanickog ostecenja...sta god to znacilo. Gume su definitivno 205/55/16 Continental. Za sad toliko. Sledeci na redu je megan.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Slazem se sa Pajom sto se tice pocinkovane limarije, ja bi batalio Sandero pa makar morao da uzmem i polovni automobil.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Sandero Stepway vs. Megane Generation
A koliko je para rapid/fabia sa 1.2tsi?
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
-
Rapid 1.2 tsi (86ks) ambition oprema 12.100eIvan napisao:A koliko je para rapid/fabia sa 1.2tsi?
Fabia 1.2 tsi (86ks) ambition oprema 10.700e
-
Btw, saznao sam da ni hyundai i30 nije pocinkovanKuzmanovic napisao:Slazem se sa Pajom sto se tice pocinkovane limarije, ja bi batalio Sandero pa makar morao da uzmem i polovni automobil.

Ovaj cenovnik sto je Geza okacio, jel to za mkIII ili II? Ako je za trojku onda su bas dobre cene.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
A da uzmes fabiju 1.2tsi, proveren motor, mali potrosac, 12 godina garancije na limariju.
Jedino oprema, ali kod skode je kao kod svih vwa skoro sva oprema plug&play pa mozes kasnije ubaciti recimo tempomat, mf volan, jacu multimediju itd.
Jedino oprema, ali kod skode je kao kod svih vwa skoro sva oprema plug&play pa mozes kasnije ubaciti recimo tempomat, mf volan, jacu multimediju itd.
Pa ima opreme, elegance 1.2 105ks 12k, a Megane 11k. Ako ne moze da doda 1k onda ima ambition 105ks za 11200 ili elegance 86ks za 11400.
Dve klase različite.
TT
TT
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Pitanje je samo kakvi su uslovi finansiranja za Skodu. Ako postoji mogucnost kupovine Fabie, meni bi ona bila na prvom mestu.