Beograd
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Re: Beograd
Zar je moguće da niko ovde ovu paradu ne gleda s pozitivne strane,
meni je baš drago što se konačno ovako nešto dešava.
meni je baš drago što se konačno ovako nešto dešava.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
e ako je zbog vas sto ni u vojsci niste bili, onda ok 

Cela priča oko parade može da bude dosta štetna i zato mi se ne sviđa. Sve je urađeno na silu i samo zbog Putina.
Da je parada planirana godinu dana u napred kao omaž stogodišnjici prvog i 71. godišnjici drugog rata, da su pozvani predstavnici svih saveznika.... ja bih je zdušno podržao.
Da je parada planirana godinu dana u napred kao omaž stogodišnjici prvog i 71. godišnjici drugog rata, da su pozvani predstavnici svih saveznika.... ja bih je zdušno podržao.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Nemamo mi ovde nista protiv vojne parade kao takve, nego nacina na koji se ova izvodi
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Ja sam te daleke 1985 uzivo pratio ispred zgrade skupstine tadasnje SFRJ. Da su ovo izvodili na starom mestu ispred skupstine kukalo bi se kako je pola grada zablokirano, ovako je samo jedan deo novog BGD koji po pitanju prolaza da bi se doslo do npr Zemuna ima dve tri alternative, Bul Mihajla Pupina, auto put...
Posto su danas bile probe sa tehnikom, Bulevar je dosta ostecen, s obzirom da ce imati jos jednu generalnu probu te glavni deo parade 16-og put ce biti za kompletno renoviranje
Takodje i onaj potez gde su sada tenkovi i bvp-i je bas ulegao pod tezinom, vide se poprecne pukotine u asfaltu, takodje pesacko biciklisticka staza je ostecena. Nadam se da ce se sve to sanirati posle parade
Posto su danas bile probe sa tehnikom, Bulevar je dosta ostecen, s obzirom da ce imati jos jednu generalnu probu te glavni deo parade 16-og put ce biti za kompletno renoviranje

Takodje i onaj potez gde su sada tenkovi i bvp-i je bas ulegao pod tezinom, vide se poprecne pukotine u asfaltu, takodje pesacko biciklisticka staza je ostecena. Nadam se da ce se sve to sanirati posle parade

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
grešiš silno sinakdragan napisao:e ako je zbog vas sto ni u vojsci niste bili, onda ok

Koliko znam pozvani su: predsednik SAD-a, premijer V. Britanije...i neće doći, ali je to njihova odluka.Paja napisao: da su pozvani predstavnici svih saveznika.... ja bih je zdušno podržao.
Nisu. Pozvani su ambasadori.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Meni se vojne parade generalno svidjaju, naravno kada su cisto revijalnog karaktera i ako nisu zveckanje oruzjem pred neko zlo, ali ceo ovaj kontekst ni se ne svidja ni malo. Pola bih mogao potkrepiti argumentima, a pola je onaj nepogresivi osecaj u stomaku.
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Jel ima negde raspored parade, kada pocinje i slicno?
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Cetvrtak u 15:30..
A sto bi zvali one koji su nas bas te 1944. bombardovali!?Paja napisao:Cela priča oko parade može da bude dosta štetna i zato mi se ne sviđa. Sve je urađeno na silu i samo zbog Putina.

Što se mene tiče ne mora niko da bude pozvan i parada ne mora da se održi, ali kad se vadimo da nije Putinu u čast onda se zna kako se organizuje.
Mi smo velemajstori da sami sebe ukopamo.
Mi smo velemajstori da sami sebe ukopamo.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
HvalaHeineken napisao:Cetvrtak u 15:30..

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Paja napisao:Cela priča oko parade može da bude dosta štetna i zato mi se ne sviđa. Sve je urađeno na silu i samo zbog Putina.