Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Re: Beograd

Post od samo polako »

Kako vas ne mrzi da čitate Informer a tek da gledate Tešku reč recimo!? Meni je od takvih stvari muka!

Ajade da sam neko ko ne prati B92, već sam neko ko je odrastao uz B92, pa da i poverujem da je neko nekoga ukinuo.

Pre utiska nedelje skinute su mnoge druge kako radio tako i tv emisije.
Nije Utisak nedelje jedini skinut sa programske šeme!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Jesu ukinute i neke druge emisije, ali Utisak je posebna priča zato što nije emisija B92 koju mogu da skinu kako im dune.
Radi se o emisije druge producentske kuće za koju je postojao važeći ugovor do marta sl. godine i o emisiji koja je bila najgledanija i time najkomercialnija na B92.

Ovime je B92 sebi isterao brdo para iz džepa, a to baš i nema veze sa biznis logikom.
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

@samo polako

Istina, međutim nije ovde više reč o jednoj emisiji i jednoj voditeljki koja je mnogima išla na ganglije, već o ukidanju poslednjeg utvrđenja onih koji nisu hipnotisani lažima i glupostima koje se valjaju iz dana u dan. Da li je neko sinoć bio na Utisku uživo? Da mi je bliže, išao bih i na -20 jer je ovo možda i poslednja šansa, sad se lomi...
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Pa mogu nekad i da odrze utisak nedelje u novom sadu, za nas sa periferije :)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Predloži im, možda prihvate. :nemampojma:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Paja napisao:Jesu ukinute i neke druge emisije, ali Utisak je posebna priča zato što nije emisija B92 koju mogu da skinu kako im dune.
Radi se o emisije druge producentske kuće za koju je postojao važeći ugovor do marta sl. godine i o emisiji koja je bila najgledanija i time najkomercialnija na B92.

Ovime je B92 sebi isterao brdo para iz džepa, a to baš i nema veze sa biznis logikom.

Što se tiče ugovora neka to reše producentska kuća i vlasnik B92 šta nas to građane zanima njihov poslovni odnos!

Teška srca priznajem da Utisak nedelje nije ni blizu gledan i imao gledanost kako sam do juče i ja smatrao.

Ne znam koliko pratiš ali juče je u istom terminu počeo mega šou na konkurentskoj tv?

Nove vlasnike interesuju pare a ne kultna emisija ili opšte dobro.

Videćeš u najskorije vreme u terminu Utiska neka komercijalna emisija sličnog karaktera kao i ostali u ponudi, Turska serija ili slično.
Nešto što će vlasniku da donosi pare!
Sloba napisao:@samo polako

Istina, međutim nije ovde više reč o jednoj emisiji i jednoj voditeljki koja je mnogima išla na ganglije, već o ukidanju poslednjeg utvrđenja onih koji nisu hipnotisani lažima i glupostima koje se valjaju iz dana u dan. Da li je neko sinoć bio na Utisku uživo? Da mi je bliže, išao bih i na -20 jer je ovo možda i poslednja šansa, sad se lomi...
Ja bih išao sinoć da nisu bili ljudi koje direktno smatram odgovornim za stanje u zemlji, da ih ne nabrajam.
Preteške su reči koje si upotrebio o hipnotisanom narodu i lažima.
Nije mogao sve da hipnotiše i dobije toliku većinu na izborima!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Predlažem da ovde stanemo, što zbog foruma, što zbog toga da ne budem uhapšen zbog širenja panike. :D
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Evo ja bih da nastavim ali su mi administratori i moderatori rekli da pazim šta pišem! :kezo:
Tako da pristupam autocenzuri!
Poslednja izmena od samo polako u 13 Okt 2014, 11:54, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Jao kuku nama, najteze mi kad cujem da ljudi kraj otvorenih ociju lazu sami sebe. Kad se i oni osveste bice prekasno
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Off topic
Paja napisao:Off topic
Off topic

Pretpostavljam da može da se gleda i iz drugog ugla - ako bi nastavili 'po starom', moglo bi lako da se desi da 'izgube' nekog većeg klijenta za oglašavanje (tipa Telekom Srbija), ili da im prosto dođe finansijska/poreska kontrola i da im sedi dva dana u firmi i blokira poslovanje. Ne moraju čak ništa ni da nađu, dovoljno je da im par puta nanesu štetu i toliko. Kome će ovi da se žale?

Mada verujem da i nije bilo mnogo pritisaka, jednostavno je uprava shvatila da moraju biti veći Pink od Pinka (parafraziram) da bi opstali na tržištu. Ne verujem da je sama emisija mogla realno da naškodi nečijem rejtingu (od političara), mnogo gore stvari se dešavaju pa nema reakcije.

Fino bi bilo imati paradu u Beogradu, samo ako bi bilo iz pravih razloga, u pravo vreme. I da se održi, naravno, u nedelju. Još ako bi to motivisalo nadležne da srede ulice posle, što da ne.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

samo polako napisao: Preteške su reči koje si upotrebio o hipnotisanom narodu i lažima.
Nije mogao sve da hipnotiše i dobije toliku većinu na izborima!
Veruj mi da moze :)
Na izbor nisu izasli svi, nego uglavnom hipnotisani i poneki romanticni revolucionar.

I stajemo ovde. Finito. Tutto completo!
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Čekaj čekaj došli smo do jako bitnog dela...
nikaragva napisao:Na izbor nisu izasli svi
A zašto nisu izašli svi?
Jel su možda imali neke druge obaveze tog dana, da im možda neko nije zabranio da izađu i glasaju?
!

Ajmo na onu političku temu...
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Jer su u apatiji i boli ih .i.
Ukratko :)
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin