U drugim demokratskim državama su još strožije procedure
mada vidim da je sport `pljuj po čemu stigneš` na visokom nivou
edit: gledam i ja lastu - odlično
Pametnom coveku je dovoljno da zakljuci sta se desava."Paradoksalno je da će na paradi vojska prikazati gotovo isto naoružanje kao i na paradama 1975. i 1985. godine, a da će ulicama Novog Beograda prodefilovati baterija bangladeške artiljerije. To nema presedana u svetu"
Ma čime neko sa prozora može da napadne blindiranu kolonu na autoputu? Pištoljem? Puškom? Haubicom?? Pa nije to telefon pa da se drži u džepu. Da jako prdne pa stvori megatonski udarni talas ili pak moždanim talasima? HAARP je u Barajevu, em je daleko, em će cvikati žicu.nikaragva napisao:Pa nece ga koknuti, ali ako nesto posumnjaju, moraju da ga koknu.
Sloba napisao:Kada je Milosevic otvarao drumsko-zeleznicki most u Novom Sadu, policija je ulazila u stanove u vojnim kulama, u svaki koji im se ucinio sumnjivim. E, sad, Novi Beograd, takav kakav je, je malo veci zalogaj. Svaka druga slicnost sa Milosevicem je slucajna, jel...![]()
Pa valjda je trebalo da bude kao tematski park,ali nije zazivelo ocigledno. A korisceno je za snimanje Montevidea valjda...samo polako napisao:Jel neko zna šta predstavlja ona replika Terazija na NBGD-u?
Jel to za neki film rađeno i što još uvek stoji tamo?
Eh, davna 1977 ili bogami '78. i epizoda "Mali MM nije video Tita".Velja napisao:Kada je Tito sedamdesetineke posetio MZ Sava, niko u B45 nije smeo da izađe na terasu ili prozor. Predsednik kućnog saveta je bio dužan da odruka panduru broj stana gde se promolila neka glava.
I mene ovo zanima...Paja napisao:Ako se neko od starijih seća nek napiše kako je organizaciono izgledala parada 85. Gde su vozila bila parkirana do početka parade, koliko su dugo vežbali u centru grada .....
+1Paja napisao:U celoj priči o paradi me naročito nerviraju avioni. Principijelno smatram da vazduhoplovi treba da zaobilaze gusto naseljena područija. Kako vojni tako i civilni.