Sport
Re: Sport
Bili smo bolji, oni su igrali sasvim povučeno na svojoj polovini. Onda su prekide krenuli da koriste da troše vreme, možda već od 20 minuta i tad je krenulo razvlačenje. Dobili žuti karton jer 5 minuta čovek nije izvodio aut, onda neki korner razvlačenje, pa su u svom tom natezanju naši malo pukli sa koncentracijom. Imali su oni jedno dve šanse, lepo im se namestilo i vidi se da iz prekida mogu biti opasni.
Onda je uleteo helikopter. Uglavnom, ja mislim da bi naši brzo preokrenuli momentum u svoju korist, ne bi mogli da otežu čitav meč toliko, pao bi već neki i crveni.
Da je kvalitetan meč i nije. Trebali smo da damo gol iz neke od prilika, ali iako smo mnogo bili u 16ercu ništa nismo realizovali, klasika..
Tapatalk Pro
Onda je uleteo helikopter. Uglavnom, ja mislim da bi naši brzo preokrenuli momentum u svoju korist, ne bi mogli da otežu čitav meč toliko, pao bi već neki i crveni.
Da je kvalitetan meč i nije. Trebali smo da damo gol iz neke od prilika, ali iako smo mnogo bili u 16ercu ništa nismo realizovali, klasika..
Tapatalk Pro
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Dokle god nisu poceli da ubijaju utakmicu valjanjem na terenu i odugovlacenjima svakog moguceg tipa igrali smo sasvim solidno...steva_anya napisao:Nisam gledao, ko je bio bolji prvo poluvreme?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ovo je Phantom2Vision cini mi se, mislim da je efektivni domet 500m, a na otvorenom skroz do 1km.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Čim sam video Tomu grobara na tribinama znao sam da neće na dobro izaći.
Gde god se on pojavi na sportskim takmičenjima, mi obavezno gubimo. Čovek - baksuz.
Gde god se on pojavi na sportskim takmičenjima, mi obavezno gubimo. Čovek - baksuz.
Never Say Never Again
Bio je na dnevniku snimak pre minut, stvarno niko nije dirao zastavu, krenuo je da spušta helikopter, zastava je pala pored, šta god da im je bitno simbolisala. Tad su uskočili Albanci na naše igrače i krenulo je koškanje. Ništa ozbiljno nisam uspeo da vidim da je bilo ko nekog udario, malo guranja.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ono je sve samo ne da ga se*e. Kad covek skoci vise od golmana, to se ne desava slucajno vec ozbiljnim radom. Ako ga ne gotivis to ne znaci da je los fudbaler.Delija napisao:Al' ovog smrdljivog Ronalda se*e, pa to nije normalno...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Da je dao gol u 70., a ne u 95. minutu onda mozes da kazes da ga ne sere. Ovako...
BTW, nisam ja ni za Pederera rekao da je los teniser - samo ga ja (JAKO!) mrzim

BTW, nisam ja ni za Pederera rekao da je los teniser - samo ga ja (JAKO!) mrzim

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Nema nista vise porazavajuce za drzavu od ovoga.aleksa napisao:Bogdanov na sred terena u Humskoj
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=143872
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
nidza napisao:Bio je na dnevniku snimak pre minut, stvarno niko nije dirao zastavu, krenuo je da spušta helikopter, zastava je pala pored, šta god da im je bitno simbolisala. Tad su uskočili Albanci na naše igrače i krenulo je koškanje. Ništa ozbiljno nisam uspeo da vidim da je bilo ko nekog udario, malo guranja.
Tapatalk Pro

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50