Sport
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Sport
Ako ćemo po pravilu, haos je izazvan velikom političkom provokacijom od strane člana njihove delegacije: što bi trebalo da znači da će oni biti kažnjeni gubitkom bodova. Nas će da kazne zbog onoga što je bilo posle provokacije, navijača na terenu itd... Kazna će verovatno biti drastična.
Ono što me najviše plaši je podatak u nekom od današnjih izdanja, gde piše da su ovaj šiptar i ekipa mu samo zadržani 40 minuta nakon privođenja, da se za jednog iz pratnje (ne konkretno premijerovog brata) sumnja da je kod sebe krio daljinski za upravljanje onim sokoćalom...
Ono što me najviše plaši je podatak u nekom od današnjih izdanja, gde piše da su ovaj šiptar i ekipa mu samo zadržani 40 minuta nakon privođenja, da se za jednog iz pratnje (ne konkretno premijerovog brata) sumnja da je kod sebe krio daljinski za upravljanje onim sokoćalom...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@Gaginh0
Pa igrali smo i sa Hrvatima u grupi, pa je bilo daleko manje "varnica".
Pa igrali smo i sa Hrvatima u grupi, pa je bilo daleko manje "varnica".
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Njima fudbal nije ni bio cilj, niti ih zanima sta ce UEFA reci i na koji nacin ce ih kazniti. Cilj je postignut, nista im vise nije bitno, dosli su sa vec prethodno postavljenim i osmisljenim zadatkom, i svi do jednog su bili umesani u to, ukljucujuci i igrace na terenu.
Da ne vode politiku kakvu vode, odavno bi nestali sa naseg podneblja.
Da ne vode politiku kakvu vode, odavno bi nestali sa naseg podneblja.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy ... _id=911720
Ako je ovo istina, tj da na kraju dron nisu dali delegatu, to bi moralo biti veoma otežavajuća okolnost.
Ako je ovo istina, tj da na kraju dron nisu dali delegatu, to bi moralo biti veoma otežavajuća okolnost.
Milos_kg napisao:Njima fudbal nije ni bio cilj, niti ih zanima sta ce UEFA reci i na koji nacin ce ih kazniti. Cilj je postignut, nista im vise nije bitno, dosli su sa vec prethodno postavljenim i osmisljenim zadatkom, i svi do jednog su bili umesani u to, ukljucujuci i igrace na terenu.

Cilj je postignut... ostalo su sitnice

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=911682
stefanan napisao:Tuku se oko faula,a ovo je bilo cista politicka provokacija. Nikad ti me mozes toliko da obezbedis teren da niko ne moze da udje.
Kazu da su neki evropski zvanicnici/diplomate izvrsili pritisak da se puste albanski navijaci da dodju da gledaju,nasi su ih valjda zaustavili na stadionu
To kada uleti jedan navijac, cesto neki bolesnik i kad uleti banda vec poznatih i osudjivanih ljudi nije ni priblizno isto. I to sto ti pises je spinovanje.Woodoo napisao:Ovo nije tacno. Pre par godina je uleteo Danac iz cista mira tokom meca protiv Svedske i napao igraca koji je trebao da izvede penal, a nije bilo nikakvih provokacija, samo su gubili na domacem terenu.Dusan napisao:Tuku se igraci svuda u svetu, ali navijaci ne ulecu na teren, barem ne u uredjenom delu sveta, kojem kao tezimo.stefanan napisao:A ko je zapoceo tucu na terenu ?
Ne opravdavam ulazak navijaca, a posebno ne udaranje igraca samo me malo nervira spinovanje oko toga i predstavljanje tog ulaska kao ozbiljnije od fasisticke politicke provokacije.
UEFA ne opravdava politiku na stadionima u bilo kakvom obliku. Zastava je zavrsila kod delegata. Nisam siguran da cemo samo mi da nahebemo, cak mislim da su oni vise u problemu.
O tome se i radi sto mi nasedamo na jeftine provokacije. Da je srece i da smo normalan narod ili da je ova sprdnja od drzave nesto uradila po pitanju navijaca, dron bi leteo, pao bi, igraci bi se pogurali i Siptari bi poslali losu sliku u svet a ne mi. Ali naravno ne moze tako kod nas, moramo da zaseremo. To je ta ista ekipa uvek, oni koji su se okupljali protiv gej parade i pretili, veliki Srbi, sada su nam se opet usrali u zivot da tako kazem.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Za mene je kriv onaj što je skinuo ogradu prošle godine.
Pola Evrope ima ogradu i to visoku i bodljikavu a mi glumimo ludilo.
Vraćaj ogradu i povećaj visinu!
Pola Evrope ima ogradu i to visoku i bodljikavu a mi glumimo ludilo.
Vraćaj ogradu i povećaj visinu!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
I da ubace Geo-Fencing (No Fly zone) opciju za drona
(Zato dron ne moze da leti iznad aerodroma Nikola Tesla naprimer... sam proizvodjac je ostavio tu mogucnost).
Doduse kome bi ovo palo na pamet... ali desilo se.

(Zato dron ne moze da leti iznad aerodroma Nikola Tesla naprimer... sam proizvodjac je ostavio tu mogucnost).
Doduse kome bi ovo palo na pamet... ali desilo se.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Šta god mi mislili ovo niko do sada nije uradio!
Eto, mi se po običaju uvek i prvi namestimo.
Eto, mi se po običaju uvek i prvi namestimo.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Sta nije? U engleskom fudbalu su ovakve provokacije svakodnevnica. Samo su mnogo ozbiljnije. Ne sa malim dronom nego sa pravim avionom.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ali kako je dobro iscenirano i to spustanje dovoljno nisko da moze da se dohvati... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ne mora da znaci. Ti dronovi nemaju veliku autonomiju letenja, pa je moguce da je krenuo da posustaje i spusta se zbog toga...
Svi znamo kako je delovao albanski lobi u mnogo ozbiljnijim situacijama, tako da je ne ocekujem nista dobro po nas...
Svi znamo kako je delovao albanski lobi u mnogo ozbiljnijim situacijama, tako da je ne ocekujem nista dobro po nas...