Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Sport

Post od Delija »

Imaju sasvim dovoljnu autonomiju...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Incognito
Reactions:
Pridružio se: 01 Apr 2012, 22:06

Post od Incognito »

Sve ovo je veoma dobro izrezirano i pripremljeno i ne vidim razlog zasto neki toliko napadaju navijace. Slazem se da nasi navijaci u velikom broju nisu nista bolji od navijaca ovih plemena koje smo sinoc ugostili, ali kad se ti isti navijaci suoce sa provokacijom kakva se sinoc mogla videti - zastava velike albanije u sred Beograda koja nije isto sto i iredentisticka zastava bilo koje druge zemlje (da ne pisem razloge, svako ko zivi u Srbiji zna zasto), jednostavno je nemoguce ocekivati da ti isti navijaci reaguju trezveno na takvu provokaciju i ponasaju se kao da se nista nije desilo. Dakle,nije problem u navijacima. ;) Nego, gde je problem. :)

Problem je u pokvarenom, potkupljivom i nedrzavotvornom olosu od vlasti koji je duzan da spreci ovakve pojave, a on to ne radi. Policija je dobro znala za sve ovo, policija je znala ko je brat od premijera Albanije i pre i posle utakmice kao i to kad je i s kojom namerom dosao u Beograd, policija je znala ko je od albanaca dosao u Beograd 6 dana pre utakmice, znala je ko je na dan utakmice od albanaca napustio svoje stanove u Beogradu, pa je na kraju krajeva znala ko kod sebe drzi ovo plasticno smece za aktivaciju provokativne zastave. Zasto to nije sprecila ? Zato sto joj je jedini interes to da zadovolji sve zelje i planove stranih ambasada na racun stete sopstvene zemlje. Posle se neko cudi zasto zandarmerija onako mucki prebija brata od premijera. Samo ti ljudi koji rade u policiji znaju kakvom su teroru izlozeni od strane vrhovne vlasti i sta sve moraju da trpe. Sve to mora jednom da pukne, mada je to vec druga tema.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Ko god da je upravljao tom letelicom namerno ju je spustio gde ju je spustio, bez dileme.

A mi naivni, kao i uvek, bili i ostali.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Mislis pecanje na bucku? :)
Poslednja izmena od Floyd u 15 Okt 2014, 11:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Delija napisao:Ali kako je dobro iscenirano i to spustanje dovoljno nisko da moze da se dohvati... :ccc:
Ne mora da znači, nije tim dronovima tako lako upravljati. Teško je proceniti visinu i ipak zahteva neku uvežbanost. Ja prob'o... doduše ne sinoć :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Po specifikacijama autonomija je 10-15 minuta. I zastava ima neku masu, tako da mozda i jesu baterije bile pri kraju.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Delija napisao:Imaju sasvim dovoljnu autonomiju...
Mislim da gresis. Mi kada smo radili ovo http://youtu.be/mGfI51kkk9I
, znam da je moralo bas dobro da se uskladi sa "pilotom", jer valjda nije imao autonomiju duzu od 5-6 minuta. Kada uzmes u obzir da je ovo cudo doletelo izvan stadiona i da nije bas kratko letelo unutar njega, vrlo je moguce da je sam krenuo da ponire...

@mm, ko se time bavi, njemu nije ni najmanji problem upravljanje...
Poslednja izmena od DukeNS u 15 Okt 2014, 11:58, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Pretpostavljam da ćemo na nekom od sledećih derbija prisustvovati vazdušnim duelima dronova...sada kada su videli navijači za šta sve može da se koristi "samo nebo je granica" :)
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Da, na sledecoj utakmici ulece dron i nosi bogdanova :kezo:
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Biće tu svakakvih poruka i "tovara" :)
Korisnikov avatar
Incognito
Reactions:
Pridružio se: 01 Apr 2012, 22:06

Post od Incognito »

:loool:
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

EDIT:
imenio da čovek ne bi imao problema :)
Poslednja izmena od samo polako u 15 Okt 2014, 12:28, izmenjeno 1 put ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Baxu
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Tj njegovom bratu
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Dusan napisao:To kada uleti jedan navijac, cesto neki bolesnik i kad uleti banda vec poznatih i osudjivanih ljudi nije ni priblizno isto. I to sto ti pises je spinovanje.
Od bande već pozantih i osuđivanih ja sam prepoznao samo Bogdanova. Osim ako ti imenom i prezimenom nisi prepoznao još nekog? Uklopio si se u spinovanje a da nisi ni trepuno. :D
Odgovori