Rakhil napisao:Ne razumem zasto insistirate na tome sta su Albanci radili? Pa ko da ne znamo sa kakvom marvom pokvarenom imamo posla, morali smo biti spremni na sranja. Drugo, i meni jako bitno: Bogdanov na terenu ne sme da se pojavi pa makar Natasa Kandic citala govore Envera Hodze na sred stadiona, nije mi jasno kako nemate principa toliko. Ponavljam za svaki slucaj: nadam se da ce da popuse debeo i mastan falus zbog svog drona, stoka kozojebacka.
Dusan napisao:Poenta je u tome sto smo dozvolili da taj njihov postupak bacimo u senku naseg opstepoznatog divljanja.
Oni sigurno imaju i plan za posle posto su ocigledno sve lepo isplanirali, verovatno ce da lobiraju da mi budemo kaznjeni.
Ne mogu nikako da se slozim sa ovim konstatacijama.

Ljudi, zar vi stvarno mislite da su sinocnu provokaciju navijaci zaista mogli da iskontrolisu na nacin da kazu "Nema veze sto nam siptari u sred Beograda ispred ociju masu fasistickom zastavom, ponasacemo se kao da se nista nije desilo". Da li ste svesni koliko je navijaca poreklom sa KiM sinoc prisustvovalo toj utakmici, a rec je o ljudima koji su izgubili decu, roditelje, rodbinu ... po raznoraznim pogromima, masovnim grobnicama i slicno, koje su im pripremili oni koji imaju namere kao ti isti sto su sinoc spustili tu odvratnu krpetinu na stadion ? Ja nisam navijac niti sam ostrascen poput vecine navijaca, ne pridajem vaznost fudbalu jer znam da bi jos mnogo trebalo da radimo na kvalitetu da bismo postali bitni u svetu fudbala, ali da mi neko kao pojedincu rasiri albansku ili ustasku zastavu pred ocima, ostao bi istog trenutka bez obe ruke plus bih ga naterao da je pojede. Zato smo i propali kao drustvo i drzava sto poslednjih sto godina pustamo i Kurti i Murti da nas jasu, ne pokazujuci ikakvu nameru da zastitimo sebe.
Navijaci su stoka svuda u svetu ... i u Engleskoj, i u Nemackoj, na Madagaskaru, pa i u Srbiji i o mentalitetu navijaca uopste ne treba raspravljati jer je on svuda isti. Lako je navijace navuci na led i uz pomoc mnogo manjih provokacija od ove koja se dogodila sinoc, ali samo patoloska mrznja i bolest mogu da nateraju nekoga da pripremi nekome ovakvu provokaciju i zato je notorna glupost polemisati o tome kako navijaci treba da ostanu "trezveni" na ovakve provokacije.
Za Bogdanova se slazem, ako je zaista on sinoc bio prisutan na atletskoj stazi (ja to licno nisam primetio), onda je to veliki propust za nase obezbedjenje, ali navijace kao navijace, glupo je kriviti za incident na koji nisu mogli da uticu.