Sport
Re: Sport
Posto me vec citiras odgovoricu, mada ne znam koliko ima svrhe, ova prica tvoja sad vec nema veze sa sportom pa cak ni sa ovim nemilim dogadjajem.Incognito napisao:Rakhil napisao:Ne razumem zasto insistirate na tome sta su Albanci radili? Pa ko da ne znamo sa kakvom marvom pokvarenom imamo posla, morali smo biti spremni na sranja. Drugo, i meni jako bitno: Bogdanov na terenu ne sme da se pojavi pa makar Natasa Kandic citala govore Envera Hodze na sred stadiona, nije mi jasno kako nemate principa toliko. Ponavljam za svaki slucaj: nadam se da ce da popuse debeo i mastan falus zbog svog drona, stoka kozojebacka.Ne mogu nikako da se slozim sa ovim konstatacijama.Dusan napisao:Poenta je u tome sto smo dozvolili da taj njihov postupak bacimo u senku naseg opstepoznatog divljanja.
Oni sigurno imaju i plan za posle posto su ocigledno sve lepo isplanirali, verovatno ce da lobiraju da mi budemo kaznjeni.Ljudi, zar vi stvarno mislite da su sinocnu provokaciju navijaci zaista mogli da iskontrolisu na nacin da kazu "Nema veze sto nam siptari u sred Beograda ispred ociju masu fasistickom zastavom, ponasacemo se kao da se nista nije desilo". Da li ste svesni koliko je navijaca poreklom sa KiM sinoc prisustvovalo toj utakmici, a rec je o ljudima koji su izgubili decu, roditelje, rodbinu ... po raznoraznim pogromima, masovnim grobnicama i slicno, koje su im pripremili oni koji imaju namere kao ti isti sto su sinoc spustili tu odvratnu krpetinu na stadion ? Ja nisam navijac niti sam ostrascen poput vecine navijaca, ne pridajem vaznost fudbalu jer znam da bi jos mnogo trebalo da radimo na kvalitetu da bismo postali bitni u svetu fudbala, ali da mi neko kao pojedincu rasiri albansku ili ustasku zastavu pred ocima, ostao bi istog trenutka bez obe ruke plus bih ga naterao da je pojede. Zato smo i propali kao drustvo i drzava sto poslednjih sto godina pustamo i Kurti i Murti da nas jasu, ne pokazujuci ikakvu nameru da zastitimo sebe.
Navijaci su stoka svuda u svetu ... i u Engleskoj, i u Nemackoj, na Madagaskaru, pa i u Srbiji i o mentalitetu navijaca uopste ne treba raspravljati jer je on svuda isti. Lako je navijace navuci na led i uz pomoc mnogo manjih provokacija od ove koja se dogodila sinoc, ali samo patoloska mrznja i bolest mogu da nateraju nekoga da pripremi nekome ovakvu provokaciju i zato je notorna glupost polemisati o tome kako navijaci treba da ostanu "trezveni" na ovakve provokacije.
Za Bogdanova se slazem, ako je zaista on sinoc bio prisutan na atletskoj stazi (ja to licno nisam primetio), onda je to veliki propust za nase obezbedjenje, ali navijace kao navijace, glupo je kriviti za incident na koji nisu mogli da uticu.
Ukratko, to je jako bolna tema i provokacija je podmukla, ali u takvoj situaciji pojedinac nista nije mogao da uradi, niti je trebalo da se nadje tu (na terenu).
A takav stav koji ti imas je najvise kriv za nase trenutno stanje u drustvu i zemlji. Mislis da treba da uzimas pravdu u svoje ruke (umesto ljudi koji to rade), da si neki faktor i da nekome treba da presudjujes (seces ruke ili sta vec...) pa makar i prljavom siptaru.
Nepostovanje zakona i pravila koje TI iskazujes takvim stavom nas samo poistovecuje sa tim istim divljackim nazovi narodom koji okupira juzni deo nase zemlje. A sigurno nismo isti kao oni.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Zašto bi iko morao da kapira ono što pokušavaš da provučeš?Dusan napisao:Hteo sam da kazem da sam toliko uprostio da ako ne kapiras, nema pomoci.
Jesu li te sinoć provocirali Albanci u Beču, i da jesu da li bi ih iskulirao čak i kad bi znao da ćeš biti uhapšen zajedno sa njima zbog odgovora na provokaciju.
Nemoj samo molim te da opet ovo uvijaš u oblande, nije glup neko ko se ne slaže sa tobom.

Verovatno bih odgovorio, ali to je vredjanje na licnom nivou, na ulici. Ovo na stadionu je skroz nesto drugo, cak nije bilo ni poente da se ulazi kad je zastava vec pala i u tom slucaju stetu snosimo svi, ne samo ja kao pojedinac.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Nek i dobiju 3:0, nek nas i kazne izbacivanjem iz takmicenja, kao i novcano. To je trenutno najmanji problem koji treba da nas plasi.
Mene vise brine namera albanaca da privuku medijsku paznju na sebe, a kad god su to radili, nikad nije ispadalo na dobro, vrlo promisljeno sve rade. Ustvari ne rade oni, oni su samo marionete, mnogo veci i jaci iz pozadine to servira. Traze povod za neka nova desavanja koja ce da im idu u korist. Kad krenu da peckaju, peckaju do kraja. Za nas je u ovom trenutku najbolje da se strasti smire u sto kracem mogucem roku.
Verujem da su namerno stavljeni u istu grupu sa nama, verujem da je i namerno izabrano ovo kolo da mi budemo domacini, i verujem da je sve ovo jedna velika zavera.
Mene vise brine namera albanaca da privuku medijsku paznju na sebe, a kad god su to radili, nikad nije ispadalo na dobro, vrlo promisljeno sve rade. Ustvari ne rade oni, oni su samo marionete, mnogo veci i jaci iz pozadine to servira. Traze povod za neka nova desavanja koja ce da im idu u korist. Kad krenu da peckaju, peckaju do kraja. Za nas je u ovom trenutku najbolje da se strasti smire u sto kracem mogucem roku.
Verujem da su namerno stavljeni u istu grupu sa nama, verujem da je i namerno izabrano ovo kolo da mi budemo domacini, i verujem da je sve ovo jedna velika zavera.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
@Komshija Hashim
Ja bi tebi od srca čestita.Ovo je povjesni dan za veliku albansku naciju.Izveli ste prvi let u povjesti albanskog naroda.Cili svit slavi braću Wright,a vi sad možete slavit braću Rama.Je da je malo čudno šta ste za povjesni albanski let odabrali susjednu zemlju i da je to bespilotna letjelica ali ni Amerikanci ne šalju odma na Mars žive ljude,polako i za koju godinu imat će te čovika koji se otisnija u nebo.Jučerašnji dan velika Albanska nacija može slavit ka dan osnivanje Albanskog ratnog zrakoplostva i protuzračne obrane.
Sinko Božji ovo šta ste napravili u Beogradu je dno dna,ja da san tvom mistu bi se pokrija ušima i ne bi pustija glasa od srama,a vi slavite.Šta slavite?
To šta je idiot svjesno stavija glave vaših sportaša na panj?To šta je ovo moglo završit krvoprolićen da nije bilo srpski nogometaša?Ma,šta slavite da mi je znat?Malicioznost i provokaciju u kojoj van nisu bitni ni sport ni moguće posljedice koje će izazvat ta provokacija.
Zamišljan šta bi se dogodilo na Maksimiru na utakmici između Hrvatske i Srbije da je ovakav avion ponija kartu velike Srbije.Ma,ne bi kume osta kamen na kamenu od srpske ambasade.
Samo šta ni mi Hrvati,a ni oni Srbi ne možemo ovako nešto blesavo i djetinasto smislit.
Sram vas može bit.Ne zbog provokacije,nego zbog reakcije vaših igrača i vaše nacije.Slavit to šta ste nekog uspili uvridit mogu samo jadni i mali ljudi.
Moja velika podrška srpskim nogometašima koji su se pokazali velikim ljudima i sportašima!
(miro split, 15. oktobar 2014 18:36)
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Off topic
BTW prva asocijacija mi je bio Meštar iz Velog Mista.
U pravu je čovek, samo malo ljudi (nebitno kojih) tako rezonuje.
Ono što treba da brine, što je samo pitanje vremena kada će se naći neki ovdašnji, mnogo "pametan" i pokušati da napravi slično prvom prilikom.
BTW prva asocijacija mi je bio Meštar iz Velog Mista.

U pravu je čovek, samo malo ljudi (nebitno kojih) tako rezonuje.
Ono što treba da brine, što je samo pitanje vremena kada će se naći neki ovdašnji, mnogo "pametan" i pokušati da napravi slično prvom prilikom.

Širim haos!