Vožnja zaustavnom trakom
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Vožnja zaustavnom trakom
Rakhile, tom logikom bi advokati jako malo do nimalo radili.
Inace tih 1,8km nema veze ovde, yo je domet lasera, ovde je bitna kamera.
Ako nesto stigne javljaj.
Iskreno se nadam da su slikali sve vas od jutros koji ste vozili zaustavnom trakom. Zbog vas se stvorila nenormalna guzva i zakasnio sam na posao tj. moja zena koju sam vozio.Bajaixy napisao:Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje pa bih zamolio da mi neko odgovori...
Jutros sam isao autoputem od Plavog mosta do Dusanovca i bila je velika guzva pa sam skrenuo u zaustavnu i vozio nekih 20,30m dok nisam video policiju u daljini.
ne mogu da procenim koliko daleko, ali bilo je prilicno. Cim sam ih video vratio sam se u sporu i zbrisao u brzu traku. Kada sam nastavio dalje video sam da su i dvojica ustekana ispod nadvoznjaka i drze aparat.
oni su bili nesto ispred od onih koje sam video iz daljine.
Video samda su kazne jezive, pa sam se sada istripovao bas.
Da li da ocekujem da mi stigne kazna?
nije me niko zaustavio nego se bojim da me nisu slikali iz daljine.
molim nekoga da mi odg

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ta kamera koja se nalazi u Fami i u T-laseru koje nasa policija koristi imaju 35x opticki zum, sto znaci da mogu sigurno na barem 1 kilometar da lepo snime auto. Ja sam video sliku na skoro 700 metara, jasno se sve vidi, mozes cak da vidis i da li je neko vezan ili prica mobilnim.Grujic napisao:Rakhile, tom logikom bi advokati jako malo do nimalo radili.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Grujicu, ne pravi se blesav. Paja ne naplacuje savete ovde pa da mu zakidam dinar. Ako covek hoce da ga angazuje radi odbrane, sasvim sam saglasan, ali mi malo vise muka od ljudi koji se registruju da pitaju a jel mogu bas oni jedini da se voze zaustavnom i da se izvuku.Grujic napisao:Rakhile, tom logikom bi advokati jako malo do nimalo radili.
Na stranu to sto je kazna nerazumno visoka, to ne znaci da nije bahato da se vozis zaustavnom jer te mrzi da cekas
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Mnogo je opasna igra.
Bio sam bio u poseti Igoru. Čeka drugu operaciju, prelom butne kosti je bio komplikovan, iskidani ligamenti, prelom ruke, zgloba. Polupao je ljudima auto, sebi motor.
Sve zbog trenutka, i kakve su posledice.
Bio sam bio u poseti Igoru. Čeka drugu operaciju, prelom butne kosti je bio komplikovan, iskidani ligamenti, prelom ruke, zgloba. Polupao je ljudima auto, sebi motor.
Sve zbog trenutka, i kakve su posledice.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Rakhil napisao: ali mi malo vise muka od ljudi koji se registruju da pitaju a jel mogu bas oni jedini da se voze zaustavnom i da se izvuku.

@RAKHIL
Zato sto sam ja diplomirao na Pravnom i sada volintiram u sudu i ne bi mi bilo lepo da platim 1000e. Uostalom branicu se sam.
ti ocigledno nemas sta pametnije u zivotu da radis kada te nije mrzelo da napises takakv post. Ovde ljudi pokusavaju da pomazu jedni drugima, ako ti vec neces onda bolje cuti nego sto pises gluposti.
@ H4awkeye
onda je radar bio definitivno... hvala puno na odgovorima...
Zato sto sam ja diplomirao na Pravnom i sada volintiram u sudu i ne bi mi bilo lepo da platim 1000e. Uostalom branicu se sam.
ti ocigledno nemas sta pametnije u zivotu da radis kada te nije mrzelo da napises takakv post. Ovde ljudi pokusavaju da pomazu jedni drugima, ako ti vec neces onda bolje cuti nego sto pises gluposti.
@ H4awkeye
onda je radar bio definitivno... hvala puno na odgovorima...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Paji svaka čast tu nema dileme, ali normalno je da ljudi kad su na muci traže savet, pa gomila nas je to ovde radila, i tad smo isto bili krivi, samo je razlika ko je kakav prekršaj imao.Rakhil napisao:Grujicu, ne pravi se blesav. Paja ne naplacuje savete ovde pa da mu zakidam dinar. Ako covek hoce da ga angazuje radi odbrane, sasvim sam saglasan, ali mi malo vise muka od ljudi koji se registruju da pitaju a jel mogu bas oni jedini da se voze zaustavnom i da se izvuku.Grujic napisao:Rakhile, tom logikom bi advokati jako malo do nimalo radili.
Na stranu to sto je kazna nerazumno visoka, to ne znaci da nije bahato da se vozis zaustavnom jer te mrzi da cekas
@MUP PR
Sumnjam da baš mogu na 1km lepo da snime, ipak mi je to malo optimistično, po snimcima sa TV-a su ipak gađali manje distance.
ako je mrak mogu da se slikaju sa tim daljinama...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ako si bio dovoljno pametan da diplomiras na pravnom, sta ces onda u zaustavnoj? Iskreno, uopste ti ne zelim da su te snimili, bolje je da se izvuces sad sa poukom - ali da si bahat, jesi.Bajaixy napisao:@RAKHIL
Ne, nemam nista pametnije da radim, ceo dan osvezavam forum da vidim jel se neko registrovao zbog zaustavne trake, to kad vidim ulepsa mi dan

Samo kreni na vreme sledeci put na volontiranje, i trebalo bi da platis kaznu zakonom propisanu za prekrsaj koji si napravio
Zbog takvih bahatih i pametnih, guzve su jos nepodnosljivije
Zbog takvih bahatih i pametnih, guzve su jos nepodnosljivije
@ rakhil
blago tebi ako te to pogadja...
@gruja
samo nemoj ti da mi govoris da li treba da platim kaznu ili ne i da li sam ja bahat.
Ili mozda smes zato sto si moderator i imas 4000 postova.
blago tebi ako te to pogadja...
@gruja
samo nemoj ti da mi govoris da li treba da platim kaznu ili ne i da li sam ja bahat.
Ili mozda smes zato sto si moderator i imas 4000 postova.
Pa ti si zavrsio pravni 
Ti znas da delo/kazna i kako to ide
Ne kazem da zelim da ti platis, ali ako vozis zaustavnom, zar nisi znao da to ne smes?
Znao si
P.S. Nema veze sto sam moderator sa time sto mislim da svako treba da bude spreman da plati ono sto popije
Ali kao moderator, delujem na svest vozaca, i uticem na bezbednost saobracaja
I kao moderator, tvrdim da je voznja zaustavnom trakom bahato ponasanje

Ti znas da delo/kazna i kako to ide
Ne kazem da zelim da ti platis, ali ako vozis zaustavnom, zar nisi znao da to ne smes?
Znao si
P.S. Nema veze sto sam moderator sa time sto mislim da svako treba da bude spreman da plati ono sto popije
Ali kao moderator, delujem na svest vozaca, i uticem na bezbednost saobracaja
I kao moderator, tvrdim da je voznja zaustavnom trakom bahato ponasanje
Nema veze čin na forumu, ni broj postova. Sankcije za vožnju zaustavnom trakom su poznate javnosti već duže vreme, kao i postojanje presretača. Od nas ne zavisi da li ćeš ti dobiti čestitku, već isključivo od toga da li si usnimljen u prekršaju. Reakcija pojedinih članova je isključivo zdravorazumska i ne vredi da se ljutiš zbog nečijeg mišljenja, jer ovakvi forumi služe kao mesto za razmenu istih. Ako bude stiglo nešto, plati sa popustom od 50 %, prenesi svima koje poznaješ da se zaustavna traka ne koristi za neke stvari i računaj da si dao doprinos povećanju sigurnosti na putevima. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Tako se to radi