Reci PHP i moracemo da zavrsimo pricu...

U tom slucaju ja pricam na japanskom, a ti na indijskom i jednostavno me nikad neces razumeti...

Ovo već shvatam kao podjebavanje, ne treba ti to. Da si čitao šta pišem, shvatio bi da pitaš glupost.Delija napisao:Jbg, nemam vise ideja kako da probam da objasnim.
Totalno sam zbunjen nerazumevanjem
Aj' da ipak probam jos jednom...
Glupi JavaScript koji kreiras moze savrseno da radi u 5 razlicitih browser-a, a da na primer ne radi u glupoj Opera-i. Da bi radilo i u Opera-i mora nesto sitno da se dodatno odradi / promeni / obrise / doda (banalizujem, ali Opera je generalno u proslosti imala dosta problema sa nepotpunom podrskom za JS). Isto tako u kreiranom PDF-u moze da postoji nesto sto smeta FF-u / PDF plugin-u.
Jos nesto - jel ti uopste kreiras aplikacijom PDF dokument ili koristis browser za print u PDF?
(moram da pitam za svaki slucaj)
Ja stvarno nemam razloga da se pravim blesav. Imam suviše godina u dupetu za tako nešto.Delija napisao:O kakvom ti sad JavaScript-u pricas, majke ti?![]()
To je sluzilo samo kao analogija...![]()
NHF, ali ti se ili pravis blesav, ili... bolje da cutim.
Odustajem... Gubim vreme bezveze.
Pre svega, pošto je domaći softver, pretpostavljam licenciran, zar proizvođač ne bi trebao da daje i obuku?ADrei napisao:jel ima mozda nekog na forumu da zna da radi u toweru?
ucili smo nesto malo na faxu, ali bi hteo lepo da naucim sve da radim pa me zanima jel moze neko da mi preporuci neku skolu gde bih mogao da idem na kurs
nasao sam samo jednu, ali imaju malo prijavljenih pa nece skoro da krene kurs... evo ga program
http://www.radimpex.rs/about.php?lang=en&id=1