Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Day Walker »

Bacih pogled na cene iPhone 5s u MK na ugovor (T mobile).. Ono je dranje... Tako da menjam misljenje.. I ovde ce da kidaju s cenom
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Jel ima stylus?

Tapatalk Pro
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Floyd napisao:Jel pise ocekivana cena u Evropi 569e? Koliko je Note 4 u Evropi (ne kod nekih CH online dilera)?

Evo npr. http://www.mediamarkt.de/mcs/product/SA ... rost-white

A to sto ima stock Android 5 je dovoljan razlog da bude 3x bolji :)
Bas tako. Stock android sigurno bolje radi (empirijski dokazano na proslim modelima) nego bilo koja samsung svinjarija. To je jedino sto bih mogao da koristim. Cena je OK, ali opet 6 inca..... mnogo......Ja se razmisljam da li mi je 5.5 za sledeci previse jer iako mi odgovaraju veci ekrani granica mi je 5" ajde mozda nesto malo preko, ali 6" stvarno mnogo.
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Meni je mera da telefon stane u prednji dzep farki i da mogu lepo da sednem u kola. Sad imam 3.7", a sledeci be bi trebao biti veci od 4.5". Ko uvek nosi neku torbu, moze sta hoce.:)

Sent from my HTC One V
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Meni je i 5" na S4 postalo premalo. Sledeći mora da bude veći.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Nisu pantalone problem, već neka druga odeća. Telefon od 6 inča u trenerci ili berbudama je malo smešno za videti, a i smeta pri hodu. 3 inča je sasvim dovoljno. :mrgreen:
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Generalno je problem nositi toliko veliki telefon, jer necu i ne podnosim da nosim torbicu sa sobom. To me toliko nervira. Zimski period nije problem, jakna, ali leti.....gde da smestim toliki telefon? Jos veci problem mi je koriscenje jednom rukom. Skoro pa nemoguce. Cesto mi se desi da radim kucam ili vozim misa jednom rukom, ili nosim kesu sa namirnicama a drugom rukom koristim telefon, priznacete, nemoguce. 5" i eventualno 5.5" jos i moze sve preko toga, kod mene ne.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Geza napisao:Nisu pantalone problem, već neka druga odeća. Telefon od 6 inča u trenerci ili berbudama je malo smešno za videti, a i smeta pri hodu. 3 inča je sasvim dovoljno. :mrgreen:
Žene se ne bi složile. :kezo:
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Bas super izgleda Nexus 6, inace bih se slozio sa pojedincima da je suvise veliki, i da mi je to preterano i za videti i za koristiti. Oni kojima smeta velicina mogu pogledati novi Moto X, mada nikako da odgledam neke testove, da vidim kako se pokazao. A sto se tice Iphone-a, nije mi jasna tolika sreca pojedinaca, pa dovoljno je otici na sajt i pogledati cene pojedinih telefona bez ugovorne obaveze, ili uz najpopularnije pakete, pa ono je strasno. Ako vas mrzi, eto primer, Telenor, Galaxy S5, 420e, uz to 3500 dinara mesecno. Tako da bih se slozio sa Adrei-em, pasce cena u oglasima, ako nista drugo. Sreca pojedinaca je bila tipa, kao da ce Iphone sada postati narodni telefon, dolazi u Srbiju pa ce biti toliko povoljan i popularan da ce nam dosaditi. :)
A sto se tice navigacije, probao juce Here, i nisam zadovoljan, treba tu jos sredjivanja, Igo me je odveo bez greske. Do duse, ni LG G2 nije za neku pohvalu, gubi signal kao novcice, i onda se i softver zaglupi, tako da je mozda on zajebao Here aplikaciju. Matora Nokija N8 je bila sampion, gotovo svudge je radila bez greske, i dan danas obozavam taj telefon, i jedva cekam da kupim sledeci na kome ce biti malo metala. :) Setio sam se sada rasprave sa Delijom. :D
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Mobilne telekomunikacije

Post od Floyd »

nidza napisao:Jel ima stylus?
Nema.
Dzoni_m napisao: 5" i eventualno 5.5" jos i moze sve preko toga, kod mene ne.
Velicina ekrana nije toliko bitna koliko dimenzije samog uredjaja. 5.5" ekran ima i G3 i iPhone 6 plus koji je samo nesto uzi i tanji (nebitno) od Nexusa 6.

Generalno se slazem da je sve preko 5" tesko korisiti jednom rukom a jos teze nositi.
Mada i tu ima razlike jer je S4 prilicno kompaktan iako ima toliki ekran u odnosu na npr. Z1 i M8... oni pored Note 3 ne izgledaju mnogo manji.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Meni su do 4" normalni telefoni. Preko toga mi je sve preveliko. Nažalost, njih će biti sve manje.
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Normalni su i preko toga, samo traze par dana navikavanja. Tj. sve zavisi koliku saku covek ima. Mislim da ni sa 4.3 ne bi imao ama bas nikakav problem (HTC One Mini). Meni taj telefon sad deluje mali u ruci, dok mi je 4.7 neki maksimum da bih skroz normalno funkcionisao. Na 5.0 se jos uvek navikavam, i nije mi prijatan kada koristim jednu ruku...

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Ma, meni je idealno 3.5-3.8...proizvođači to lukavo guraju mm po mm da bi se ljudi navikli. Da krenemo da listamo unazad postove u ovoj temi videli bi i sami da bi pre nekog vremena svi kukali što je ekran 4.5...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Pitanje je koliko su se navikli. Sony Z3c je kao prvi mocan mali telefon, prilicno dobro ocenjen od publike.
I Samsung je shvatio sta trziste trazi pa izbacio Alphu...
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
Kontakt:

Post od sasa lbg »

Ma kakvi bakraci ispod 5'...G2 je savrsen sa 5.2' ali planiram u narednim danima Note 3 ipak 5.7' i stylus je jos privlacnije.

Послато са LG-D802
Odgovori