Evo dođoh kući i sad kujem plan da promenim kanal dok ručam, kako ne bih doživljavao transfer blama kada se naš predsednik predsedniku strane države obraća sa "ti".
Blauov predlog za Kitchen kanal nije loša ideja. Za defile definitivno gasim ton.
O saobraćaju... nisam besan što je strani državnik došao i što je blokiran saobraćaj jer se to radi svuda. Besan na majmune iz MUP-a koji prvo blokiraju pa posle razmišljaju šta ćemo dalje. Pola cirkusa koji vlada na potezu Zmaj - Bežanija - NBG je mogao biti izbegnut.
Ja sam napravio kardinalnu grešku i u 5 do 12 prešao preko Gazele u stari deo grada. Normalno sam se uključio u Kneza Miloša, pa skrenuo kod KCS da nešto pokupim i kad sam hteo nazad, prc. Više nije moglo. Ok, rekoh idem na Autokomandu pa pored Partizanovog stadiona na Topčidersku zvezdu i dole na novi most. Sve je bilo dobro do stadiona, a gore kad sam hteo desno opet prc. Onda samo kružio skroz okolo do Teodora Drajzera pa dole na novi most. O gužvi da ne pričam. Posle me opet sačekala gužva na Novom Beogradu jer sam morao u Tošin Bunar, tamo naravno haos. Na kraju sam napravio i prekršaj da skrenem levo gde ne smem, jer sam već uveliko kasnio na posao, žena se unervozila, jedino je dete spavalo. Tu je malo falilo da me pokupi RAV4 tako da sam još i dobro prošao, ali sam se zajebao u startu što sam uopšte kretao jutros da sve završim, mogao sam nešto da ostavim i za sutra.