Jako loš TV prenos parade, režija i sve ostalo. Kao da imaju jedno tri kamere u vr' glave. Plus još kiša i loše vreme. Zato sve izgleda gore nego što jeste.
A nisam primetio lica vojnika da su bila ne znam kakva, osim sto ih je kisa skenjala sigurno.
Kako god vi mislili ali meni licno je dogadjaj drag, tacnije nista lose ne vidim u istom. A mnogo toga loseg vidim u lgbt dogadjaju koji je sigurno odneo mnogo vise novca.
A sta smo poslali svetu, sta god poslali oni ce po svom, tako da bi trebali malo manje da se optetecujemo sa isceniranim dogadjajima EU i SADa. Ali ne uvek se pitamo sta ce oni reci.
Meni je više muka od obrtanja istorije, gde se sve više sere po svima koji su stradali, koji su mučeni, koji su navukli svakakve bolesti i psihoze u radnim logorima širom zemalja u okruženju. Ponižava se sve što se stvaralo stotinama godina, ponos, ime, sve redom. Ovo je poruka svima u Srbiji da vojska postoji, da smo bili uvek na pravoj strani u ratovima koji su nam nametani, jer ratove nismo mi započinjali, stalno smo se branili i u svoje i u tuđe ime.
Ovo je poruka vojsci da postoji, da nije sramota biti vojnik, da nije sramota biti prijatelj sa zemljama koje su nam oduvek bile prijatelji, a i mi njima. Sa svakim treba biti u odličnim odnosima, ne treba nasedati na provokacija, pa i na ono što se desilo na utakmici. Treba biti iznad toga, samo se nasmejati, a UEFA neka radi šta hoće, njima na čast. Sve će se to vratiti na svoje, uvek se vrati na neki način.
Treba vratiti duh ovoj naciji, nismo mi toliko loši, niti je ovde toliko loše. Sistematski smo ubijani u pojam.
Ja sam obišao dosta sveta i do kraja života ću biti zahvalan ovom poslu koji me je odveo na skoro sve kontinente gde sam video svašta i upoznao svakakve ljude. Ako sam ikad imao sumnji koliko je Srbija dobro mesto na ovom svetu sa najboljim ljudima na svetu, više ih nikad neću imati.