H4wkeye napisao:Ako je ovo slucajnost sto Putin bas sad dosao u posetu ja cu da pojedem Kalemegdan Znaci ne da smo poslali golem ku**c EU i Zapadu sa ovime nego smo jebali mamu.
Mislis da EU zabole sta se desava u Srbiji?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
H4wkeye napisao:Ako je ovo slucajnost sto Putin bas sad dosao u posetu ja cu da pojedem Kalemegdan Znaci ne da smo poslali golem ku**c EU i Zapadu sa ovime nego smo jebali mamu.
aleksa napisao:Meni se cini da je malo publike bilo?
Apsolutno, što zbog kiše, što zbog inače slabog interesovanja. A i radni dan je, radno vreme, na kraju krajeva.
Više ljudi dođe na doček sportista. Ja sam očekivao autobuse SNS pristalica iz unutrašnjosti, kao što to obično biva, ali ih nisam nešto video.
Delija napisao:A ja mislim da smo toliko mali, jadni i bedni, da ih totalno ne zanimamo.
Nije da ih zanimamo u smislu da su se uplašili ali očekujem čupanje zulufa i zavrtanje ušiju.
Žao mi je što i dalje majmunišu tu jadnu vojsku. Godinama ih ponižavaju i iskorišćavaju, ne ulažu ništa u njih a sad ih našminkali za neku jeftinu predstavu.
Mislim da Starčeva teorija da je parada usaglašena sa EU i Amerikom dosta pije vodu.
Putin je bio na svim proslavama dana pobede i sl ove godine, pa je parada formalno pokriće za njegov dolazak. Više dođe kao nešto što treba da razvodni i smiri nego nešto što provocira.
aleksa napisao:Meni se cini da je malo publike bilo?
Apsolutno, što zbog kiše, što zbog inače slabog interesovanja. A i radni dan je, radno vreme, na kraju krajeva.
Više ljudi dođe na doček sportista. Ja sam očekivao autobuse SNS pristalica iz unutrašnjosti, kao što to obično biva, ali ih nisam nešto video.
Da je organizovano u Nisu, Krusevcu... bilo bi mnoooogo vise ljudi!