djomla1977 napisao:Btw, Megane Generation se prodaje u Hrvarskoj, a cini mi se u Rumuniji i Bugarskoj ...dakle u EU
I u SLO se prodavao

djomla1977 napisao:Btw, Megane Generation se prodaje u Hrvarskoj, a cini mi se u Rumuniji i Bugarskoj ...dakle u EU
Nije Kompresor, posle onoga sta se tamo izdesavalo, njih zaobilazim u sirokom lukuIvan napisao:Ako je kompresor u pitanju ziv im nedaj kaparu, bolje uzmi negde drugde auto po nesto vecoj ceni ili iskoristi pismenu ponudu od ovih prilikom cenkanja sa drugim dilerom, ali makar da si siguran.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Evo jedna tabela sklopljena na brzinuPaja napisao:Kad stigneš uradi uporedni prikaz opreme i cene.
Mala ispravka za tabelu, Generation nema parking senzoredjomla1977 napisao:Evo jedna tabela sklopljena na brzinuPaja napisao:Kad stigneš uradi uporedni prikaz opreme i cene.
Cini mi se da su parking senzori za stepu oko 100 evrica, mozda su za generation i skuplji?McGruja napisao:P. Senzori su 30 eur
U Renaultovom cenovniku nisam to video ni kao opciju. Kod Dacie je 150ePaja napisao:A kožni volan i menjač 100€ i patosnice 40.