Zimske gume - da ili ne?
Re: Zimske gume - da ili ne?
Ja ih nazuvam za 2 meseca, ako ne padne sneg ranije.
Baš me zanima koliko će dramatičan prelaz da bude sa Eagle F1, koji je još 3cm širi. 
Ja ću čim malo zahladni ne bi li izbegao gužvu kad svi krenu da ih menjaju.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Vodim dete i upadam preko reda. 
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Rano je još, nadam se da nas neće iznenaditi sneg kao prošle godine.
Ja ću kod Ivancha subotom posle 14h, kao McGruja.
Ja ću kod Ivancha subotom posle 14h, kao McGruja.
Posetite www.garaza.rs !
Je'l ima neko muško na forumu? Ako imate cele točkove, sednemo oko auta na pivo i zamenimo ih sami. Ja to sam radim najčešće, ne razmišljam o gužvi.
Ja planiram najkasnije sledece nedelje, jer me uzasno mrzi da po hladnom vucaram gume...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja ne vucaram ništa, hotel je zakon. Jeste da košta, ali iovako ne znam gde bi sa njima, a plus nemam cimanje da ih vozam, perem, skladištim, pa još pride da mi ih ukradu daleko bilo.
Posetite www.garaza.rs !
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ne balansiras ? Pih.nidza napisao:Je'l ima neko muško na forumu? Ako imate cele točkove, sednemo oko auta na pivo i zamenimo ih sami. Ja to sam radim najčešće, ne razmišljam o gužvi.
Sto da balansiram kad su na felni i nista ne trese?
Doduše sad će zimski set na pregled i ispravljanje jedne felne, to bi valjalo na vreme da ostavim jednom sjajnom čiki u Banovcima.
Tapatalk Pro
Doduše sad će zimski set na pregled i ispravljanje jedne felne, to bi valjalo na vreme da ostavim jednom sjajnom čiki u Banovcima.
Tapatalk Pro
nidza napisao:http://www.adac.de/infotestrat/tests/re ... geId=31821
Evo iznenađenja, Semperit među zelenim na testu.
Kkavo iznenadjenje, semperit koji je ovde testiran su jedne od najboljih zimskih guma koje sam vozio
Po testu su najbolje u snegu i na ledu, dobre po kiši i slabije po suvom, znači idealne za zimu i bolje od A4, koje su baš po snegu slabije...pigeon napisao:Pojavio se ovaj test na ADAC i A5 se nije baš proslavio tako da sam ipak naručio Dunlop 4D:pigeon napisao:Dvoumim se između A5 i 3D. Nema još testova za A5 ali verujem da će biti moćna. Cena otprilike ista kao 3D i 4D tako da ću verovatno uzeti A5 iako verujem da je i Dunlop super (vozim letnje Dunlop i super su)
Ima neko neku drugu ideju?
http://www.adac.de/infotestrat/tests/re ... geId=31821
- pigeon
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
- Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500
Fulda.
Kleber je odličan, ali posle 2 sezone već ima osetno slabije performanse i klizi na mokrom.
Kleber je odličan, ali posle 2 sezone već ima osetno slabije performanse i klizi na mokrom.