Parking servis
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Parking servis
Ne znam bas u inostranstvu da li to ide kao kod nas. Prvo mu je stiglo 40e, pa nije platio, pa mu je stiglo vise nakon nekog vremena, onda je platio. To su prodali dug i to nekoj firmi iz UK koja naplacuje to.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Advokati, a i drugi trebam savet
Dobio sam kaznu da platim za beograd/ zona2.
Greskom sam platio za zonu3 i posalo im posle mail kad sam video kaznu, da sam greskom uplatio pogresnu zonu
zvao sam pa su me uputili na mail.
posto mi je prvi put trebali bi da imaju razumevanja, tako da sam advokatskoj kancelariji Atanaskovic napisao ovo sto i vama samo malo kulturnije.
Da li mene neko stiti od prinudne naplate jer ne bi bilo u redu da paltim slucajnu gresku.
Kakva je procedura, da li moram platiit ili ce mi pokupe tv

Dobio sam kaznu da platim za beograd/ zona2.
Greskom sam platio za zonu3 i posalo im posle mail kad sam video kaznu, da sam greskom uplatio pogresnu zonu
zvao sam pa su me uputili na mail.
posto mi je prvi put trebali bi da imaju razumevanja, tako da sam advokatskoj kancelariji Atanaskovic napisao ovo sto i vama samo malo kulturnije.
Da li mene neko stiti od prinudne naplate jer ne bi bilo u redu da paltim slucajnu gresku.
Kakva je procedura, da li moram platiit ili ce mi pokupe tv
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nece ti oprostiti jer si uplatio jeftiniju zonu ali nece nista ni biti zbog jedne karte 

Kakva zaplena, kakvi bakraci?
Zar i za to dolaze na kucu da plene? Zar ne bi trebalo da prvo bude neko sudjenje?
Imam i ja dve cestitke, jednu iz SU, jednu iz BP, stare po nekoliko meseci, ova iz BP ima i vise od godinu dana.
Zar i za to dolaze na kucu da plene? Zar ne bi trebalo da prvo bude neko sudjenje?
Imam i ja dve cestitke, jednu iz SU, jednu iz BP, stare po nekoliko meseci, ova iz BP ima i vise od godinu dana.
Re: Одг: Parking servis
Prete zaplenom. Ovi iz nsa samo prete sudom ovi oz bg prete da ce da me biju
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Preti i ti njima 

Napiši im da ćeš im poslati Heroja i sexualnog giganta Acu.
nuk napisao:Baš tako a advokati štrajkuju

swemir napisao: nece mi nista kao i u ns
U NS su poceli da preko PU NS blokiraju prenos vlasnistva nad imovinom(tj sudskih izvrsitelja). To su mi rekili u samoj PU.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Taman jurih ovu temu i to baš za NS
meni stigla čestitka iz NSa pošto mi je tamo završio auto, i momci ne platiše parking a na mene se vodi auto. Lepo ću da ih zovenm i da vidim da li hoće da plate kaznu. Ako neće, nema prevoda 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Pošalji im mailom kopiju kupoprodajnog ugovora, u PS Novi Sad to uvažavaju za razliku od PS Beograd
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Fala za info 

Ja opet popio kaznu, jer su kreteni, pokusam na platim, stigne mi da servis nije u mogucnosti da obradi zahtev,da pokusam kasnije
Pokusao u 7 i 35, dobio kazu u 8 i 9. Prema njihovim recima ja treba na 15 minuta da pokusam opet, ja joj objasnio da je "malo kasnije" podlozno raznim tumacenjima i da ja ne mogu da sedim za telefonom sve vreme jer njima servis ne radi lepo. Epilog, opet cu da idem da se svadjam sa njima tamo u centrali
Pokusao u 7 i 35, dobio kazu u 8 i 9. Prema njihovim recima ja treba na 15 minuta da pokusam opet, ja joj objasnio da je "malo kasnije" podlozno raznim tumacenjima i da ja ne mogu da sedim za telefonom sve vreme jer njima servis ne radi lepo. Epilog, opet cu da idem da se svadjam sa njima tamo u centrali