Dobro veče
Re: Dobro veče
Pa ne moze korisnik da brise nista...
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa ne mislimo ni da je on obrisao, vec da je zamolio da trag nestane
Brzine idu u H-a !!!

Moje misljenje je da je to malo glupo
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
+1
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Dobro veče
@trojanac
kad sam ja trazio da se obrise moja tema posto nisam vise hteo da pisem rekao si mi da ne moze da to nije po pravilima foruma i samo si je zakljucao.. jel to za neke clanova vaze neka druga pravila???
Sent from my iPhone using Tapatalk
kad sam ja trazio da se obrise moja tema posto nisam vise hteo da pisem rekao si mi da ne moze da to nije po pravilima foruma i samo si je zakljucao.. jel to za neke clanova vaze neka druga pravila???
To je što voziš Audi 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Autor teme je zamolio da tema bude obrisana. Tema nije obrisana, vec je pomerena u mod sobu sa mogucnoscu da posle nekog vremena bude vracena na staro mesto i toliko mislim da je korektno od strane foruma. Nije po pravilima, niti ce ikad biti, ali se poneki izuzetak moze napraviti. Nije nemerljiv gubitak po forum pa da zatezemo coveka, ako je ljudski trazio.
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
Sto neces vise da pises i zasto bi hteo da se obrise?ADrei napisao:kad sam ja trazio da se obrise moja tema posto nisam vise hteo da pisem rekao si mi da ne moze da to nije po pravilima foruma i samo si je zakljucao.. jel to za neke clanova vaze neka druga pravila???
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Dobro veče
nemam razloga da se bilo kome pravdam sta cu i kako cu raditi na svom autu, a jos manje da slusam prozivanja pa mi je lakse da nista ne pisemDusan napisao:Sto neces vise da pises i zasto bi hteo da se obrise?ADrei napisao:kad sam ja trazio da se obrise moja tema posto nisam vise hteo da pisem rekao si mi da ne moze da to nije po pravilima foruma i samo si je zakljucao.. jel to za neke clanova vaze neka druga pravila???

@Sloba
ja nisam lepo zamolio da mi se obrise tema?
ili to clanovi koji su od juce na forumu imaju vise prava pa moze i da se prekrsi po neko pravilo????
Poslednja izmena od ADrei u 18 Okt 2014, 16:33, izmenjeno 1 put ukupno.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Necu da se pravim cistunac (jer krsim pravila foruma na dnevnoj bazi u neku ruku) ali mi se ne dopada ovo pravljenje izuzetaka ako je razlog onaj koji se pominje...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Dobro veče
Da se sakrije tema dok se auto ne uvalja dalje, pa onda da se vrati? 
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Ne pravdas se ti nikome, a i u tome jeste poenta foruma da cujes neka druga misljenja, pa i ako ti se ne svidjaju. I mislim da te niko nije prozivao, mozda neka sala na tvoj racun, ali opet to je smesan razlog da se uvredis. Mada kapiram da ces da prodajes auto, pa ne bi da buduci kupci citaju.ADrei napisao:nemam razloga da se bilo kome pravdam sta cu i kako cu raditi na svom autu, a jos manje da slusam prozivanja pa mi je lakse da nista ne pisem

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Izgleda tako. A to bi zaista bilo protiv nekih principa za koje ja tripujem da su bitni ovde.
Mozda zaista tripujem...
Mozda zaista tripujem...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pod 1. ne znam o cemu se radi. Mozda se ne secam, a mozda nikad i nisam znao. Ako je Trojanac tako odlucio, neka je i pogresno, ja i ostali stajemo iza toga, kao sto je i on hiljadu puta stao iza nas. Obecavam da cemo ponovo videti o cemu se radi u tvom slucaju. U slucaju kolege sa AR159, da, kolege bez obzira na broj postova, covek je izneo svoju situaciju koja nije za javni deo foruma i odlucio sam da mu izadjem u susret jer realno ne kosta forum previse da bi se izdrkavao i pozivao na pravila.
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V