Dobro veče
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Ovo je samo opomena da se na Internet ne ostavlja ono zbog cega se nekad moze kajati. To sto se neko naljutio nije i nece biti razlog za brisanje. Ni meni nisu obrisali tri teme o mojim automobilima na VG i to je njihovo pravo. Ne znam cemu siljiti onu stvar...
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
Dobro veče
znaci njemu moze da se obrise tema a meni ne moze? za njega vaze neka druga pravila? ja cu da sacekam Trojanca da mi objasni zasto moju temu nije hteo da obrise a druge se brisu kad sam ga lepo zamolio..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Slobo, znam da si pametan covek, a i fer, i zato znam da kapiras sve sto sam napisao, a verujem da bi se i slozio, da je prica nevezana za tebe i ovaj forum...
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Bas ti je stalo da mozes buducem vlasniku da kazes da je quattro i fabricki sline?ADrei napisao:znaci njemu moze da se obrise tema a meni ne moze? za njega vaze neka druga pravila? ja cu da sacekam Trojanca da mi objasni zasto moju temu nije hteo da obrise a druge se brisu kad sam ga lepo zamolio..

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Одг: Dobro veče
Ivan napisao:+1Dusan napisao:Cekaj, znaci ovde se svesno pomaze, da se neko nov usreci sa tim automobilom?
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2

Totalno bezveze i pogresno...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pandorina kutija, Slobo...
Ta Alfa je sasvim ok auto i brisanje teme je glupiranje vlasnika. Nije prevrtana, nije se motor razleteo.... da bi bilo nešto da se krije. Najgore u temi je nezadovoljstvo vlasnika potrošnjom i verovatno sakrivanje cene.
Sve u svemu mnogo buke ni oko čega.
Sve u svemu mnogo buke ni oko čega.
@Rakhil Upravo tako...
Pajo, nikakav problem nije to brisanje teme, sto se automobila tice, u odnosu na to koliki ke potencijalni problem za forum.
Tapatok za Vindovz
Pajo, nikakav problem nije to brisanje teme, sto se automobila tice, u odnosu na to koliki ke potencijalni problem za forum.
Tapatok za Vindovz
Poslednja izmena od Xepoj87 u 18 Okt 2014, 17:12, izmenjeno 1 put ukupno.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Dobro veče
A pa onda znam koja je, markoxxx sa fejk razlicitim izduvom 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Mozda bih se i slozio, ali i ti kao pametan covek kapiras da sam sada u drugacijoj poziciji, da imam drugaciji ugao gledanja i da moram da balansiram, da budem kritikovan i sve po redu. I u poslu kada napredujes, vecina starih kolega te ne gleda isto, kao da si im nesto oteo, kao da si im nesto duzan ili kriv, a ti zapravo samo pokusavas da radis svoj posao. Hajde realno, sta imam od toga sto sam coveku izasao u susret, dobio sam pare, veceru, sta? Dobio sam nekoliko nezadovoljnih sa kojima sada preispitujem da li je "da komsiji crkne krava" zaista jedna od odlika ovog naroda.Xepoj87 napisao:Slobo, znam da si pametan covek, a i fer, i zato znam da kapiras sve sto sam napisao, a verujem da bi se i slozio, da je prica nevezana za tebe i ovaj forum...
Tapatok za Vindovz
Sent from my HTC One V
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa nista - vratis temu nazad sa obrazlozenjem da je protiv pravila foruma i stisas buru 
Bez zezanja, ovo ja bas jaaaaako bezveze i definitivno su svi osim doticnog clana malo revoltirani time.

Bez zezanja, ovo ja bas jaaaaako bezveze i definitivno su svi osim doticnog clana malo revoltirani time.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
To i jeste jedna od odlika naseg naroda, tu nema dileme 
Elem, ja ovo i govorim na nivou foruma, a ne tebi licno
Ja nisam nezadovoljan, niti mi brisanje teme znaci ista.
Pisem iskljucivo iz ugla nekoga ko.voli pravednost, i iz ugla clana ovog foruma, koji ovo vidi kao potencijalni problem za isti.
Ova situacija takodje moze i da se iskoriscava kasnije, u totalno nevezanim situacijama za ovu...
Pogotovo zato.sto ce bas administracija biti u problemu svaki put kada se slicno zahteva... Da li ispasti fer, ili naskoditi reputaciji foruma... I tako par puta, i onda se u svakojnsituaciji ispituje kredibilitet administracije i jedu se govna bez razloga
Bicete stavljeni u mat poziciju svaki pit kada dodje do slicnog problema... Jedini koji mogu kasnije imati problema zbog svega toga ste vi, a onda se vremenom to oslika na ceo forum, za cim nema potrebe 
Ne zaboravi zasto su VG pukle... Zbog nefer odnsa, zar ne?
Tapatok za Vindovz

Elem, ja ovo i govorim na nivou foruma, a ne tebi licno

Ja nisam nezadovoljan, niti mi brisanje teme znaci ista.
Pisem iskljucivo iz ugla nekoga ko.voli pravednost, i iz ugla clana ovog foruma, koji ovo vidi kao potencijalni problem za isti.
Ova situacija takodje moze i da se iskoriscava kasnije, u totalno nevezanim situacijama za ovu...
Pogotovo zato.sto ce bas administracija biti u problemu svaki put kada se slicno zahteva... Da li ispasti fer, ili naskoditi reputaciji foruma... I tako par puta, i onda se u svakojnsituaciji ispituje kredibilitet administracije i jedu se govna bez razloga

Ne zaboravi zasto su VG pukle... Zbog nefer odnsa, zar ne?
Tapatok za Vindovz
Poslednja izmena od Xepoj87 u 18 Okt 2014, 17:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Mislim da nepotrebno dižete halabuku.
Kršimo pravila svaki dan i to je ok. Sloba jeste uradio nešto što je neuobičajno (čak i za nas
) al nema štete ni po forum ni po budućeg vlasnika vozila. Ima i on prava da pogreši. siguran sam da neće više.
Jbg iz dobre namere nastanu sranja, ali to nije razlog da mu skačemo po lobanji.
Kršimo pravila svaki dan i to je ok. Sloba jeste uradio nešto što je neuobičajno (čak i za nas

Jbg iz dobre namere nastanu sranja, ali to nije razlog da mu skačemo po lobanji.
Ja apsolutno nista njemu ne kenjam
Rekao sam iz kog ugla ovo gledam kao potencijalni problem. A znas me i ti, i znas da me generalno boli stojko, te da pogotovo na licnoj osnovi retko kome kenjam...
Tapatok za Vindovz

Tapatok za Vindovz