2014 BMW X4
Re: 2014 BMW X4
Apsolutno realno. Da nije imao BMW značku prodaje ne bi ni bilo.
Slažem se za X4. Meni potpuno nejasan koncept kao i X6. Ne bih ni pomislio na njih pored X3 i X5.
Slažem se za X4. Meni potpuno nejasan koncept kao i X6. Ne bih ni pomislio na njih pored X3 i X5.
Ti vozis autobus, iskljuci se iz teme.
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Neću.
- dejanvp
- Pridružio se: 07 Apr 2014, 17:25
- Garaža: Mercedes C200 Kompressor Sportcoupe, Fiat Brava 1,6 16v
X4 bi trebao da gadja kupce koji ne mogu mozda da priuste X6 a X3 im je suvise klasican.
Prvi X3 me podseca na onog kineskog mutanta Shuanghuan Ceo

Paja napisao:Neću.

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Ili im je x6 prevelik. On je konkurencija Macanu.dejanvp napisao:X4 bi trebao da gadja kupce koji ne mogu mozda da priuste X6 a X3 im je suvise klasican.
Dosta je x4 uspesan, vidjam ih vec dosta po gradu.
- dejanvp
- Pridružio se: 07 Apr 2014, 17:25
- Garaža: Mercedes C200 Kompressor Sportcoupe, Fiat Brava 1,6 16v
Jeste.
Ja sam ga gledao u salonu u Podgorici jer sam trenutno u CG. Predstavljanje je bilo pre deset dana a momak koji tu radi mi reče da je nekih dvadesetak dana pre premijere prodato i preuzeto dva komada jer kupci nisu hteli da čekaju predstavljanje. Biće sigurno uspešan model.
Ja sam ga gledao u salonu u Podgorici jer sam trenutno u CG. Predstavljanje je bilo pre deset dana a momak koji tu radi mi reče da je nekih dvadesetak dana pre premijere prodato i preuzeto dva komada jer kupci nisu hteli da čekaju predstavljanje. Biće sigurno uspešan model.

Meni se cak svidja, da nije mali ozbiljno bi me zainteresovao.
Vidio nekoliko primjeraka uzivo i moram reci da mi je privlacniji nego x3
Using Tapatalk
X4 ti je mali?
Ja sam se par puta prevario pa pomislio da je X6.
Edit: Sad baš gledam dimenzije i nije čudo što me osećaj prevari. Samo 10 cm je uži i 5 niži od starog X6
Ja sam se par puta prevario pa pomislio da je X6.
Edit: Sad baš gledam dimenzije i nije čudo što me osećaj prevari. Samo 10 cm je uži i 5 niži od starog X6

Vi se zezate, dok je meni potpuno logično da neko ko preferira MPV razmatra i SUV takođe.Xepoj87 napisao:Paja napisao:Neću.
Tapatalk Pro
Naravno da je logično. Ako bude para sledeći je SUV.
X4 će sigurno biti uspešan model. Tržište je pokazalo da se X6 odlično prodaje, pa što ne bi i X4.
To što je meni taj koncept odvratan je druga stvar.
X4 će sigurno biti uspešan model. Tržište je pokazalo da se X6 odlično prodaje, pa što ne bi i X4.
To što je meni taj koncept odvratan je druga stvar.
BMW X4 M40i Fully Exposed. Powered by BMW M2 Engine
The upcoming X4 M40i has now been spotted without camouflage. While not a full blown M model, this X4 has been tweaked by BMW M just like the M135i, M235i, X5 M50d, and M550d "M Performance Automobiles."
And like the other M Performance Automobiles, the X4 M40i will receive the full M Sport treatment (aero kit, wheels, brakes, interior) along with a sportier suspension and chassis.
But, the X4 M40i is particularly important because our upcoming models info shows that it will be powered by a new reworked N55 3.0L turbo six engine (N55B30T0) producing around 370-380 PS (365-375 HP), which will also power the BMW M2 when it arrives in early 2016.
The X4 M40i begins production December 2015.

Jos X6 da se vidi i eto najruznijih bimmera ikad na jednoj slici