Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od Rakhil »

ftj napisao:Transfaragatralala je vise za neku turisticku voznju i razgledanje i asfalt nije nesto, transalpina je ako hoces da vozis zustrije.
Bitch please, rekoh da idemo Focusom 1.6 astmo, koja zustrija voznja :kezo:

Uostalom, ubacio bih oba u kombinu, sa sve Bukurestom.
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Post od Mladen7 »

I TA i TF su jako zanimljivi, meni bar bilo lepo, par puta peglali motorima tamo :D

Obavazno uzmite u obzir da vreme gore može da bude VRLO različito od podnožja ili na granici.

Npr slikano je sredinom septembra, gore zlo i naopako odjednom...tako da jedino jun,jul,aug...
Prikačeni fajlovi
19_Kamen_sa_oznakom_IMG_3857.jpg
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ne znam kad Rumuni zatvaraju onaj tunel, ali znam da ga zvanično otvore tek juna tako da jun, jul i avgust i jesu najrealniji.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Rakhil napisao:Ja sam imao plan da idem u Pripjat, ali nista od toga - em je rat, em cenim da mi ne bi prijalo :mrgreen:

Ako cemo kolima negde, idemo Focusom na Transfagaras, taman da kupim letnje gume dimam kad se vrnemo na felnama :kezo:
Naprotiv, u Pripjatu vladaju mir i spokoj i neka čudna stvorenja. :djavo:

Za Transfagarašan pripremi i rezervne spone, kugle, amortizere, šuspleh ... a verujem da je i na Transalpini slično iako kažu da je renovirana. Kačio sam negde YT klip sa likom iz EVO u Jaguraru.

BTW, ne mogu da verujem kako vas dvojica trujete ovu divnu temu nepolitičkom sadržinom. :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Slika

Wtf :uf:
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Dunav je bastion i krava muzara SPS-a, a sad kad su ga saranili, moramo svi da se ucipimo malo da pomognemo, tako to ide. Strankama su povecani transferi da ne dizu buku mnogo.

Ali subvencije sto su duplirane, e to je sahrana. Da smanjujes penzije sa jedne strane a povecavas davanja provredi pod sumnjivim uslovima, to je vrhunac pisanja po sirotinji, ili maloumnosti, ili oba u kombinaciji
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Nemoj tako oštro, te subvencije su devedesetosma šansa političarima koji pored politike imaju i poneko preduzeće. Pa čisto malo da im se nađe dok ne prođe svetska ekonomska kriza.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Rakhil napisao:Dunav je bastion i krava muzara SPS-a, a sad kad su ga saranili, moramo svi da se ucipimo malo da pomognemo, tako to ide. Strankama su povecani transferi da ne dizu buku mnogo.

Ali subvencije sto su duplirane, e to je sahrana. Da smanjujes penzije sa jedne strane a povecavas davanja provredi pod sumnjivim uslovima, to je vrhunac pisanja po sirotinji, ili maloumnosti, ili oba u kombinaciji
Malo je reći bastion i malo je reći sahranili. 1500 ljudi zaposleno u u zadnje 4 gorine uglavnom na direktorska mesta. Sad su im ponovo za direktora vratili jednu od sestara Petrović, takođe usrećitelj par-exellance, ovaj put u SNS uniformi. Navodno da "pripremi" prodaju.
Širim haos!
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Drzavno osiguravajuce drustvo, koja je to hiperbola i oksimoron u jednom. Samo nek ga prodaju, a u pm, vise stete nego koristi kako god okrenes
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Sta li gosn Vucko kaze o svemu ovome. Smanjuje penzije i plate a rasipaju se pare na Dunav Osiguranje, subvencije, penale za kredite itd.
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

BRUKA U VALJEVU Ambasador Japana pola sata čekao državnog sekretara

Punih pola sata je ambasador Japana Masafumi Kuroki, čija je zemlja Srbiji donirala pet miliona evra za obnovu posledica majskih poplava, čekao u Valjevu na dolazak državnog sekretara Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Atile Juhasa.
On se na na keju Kolubare, gde je ambasador ozvaničio japansku donaciju za sanaciju rečnih korita u šest gradova, pojavio usred Kurokijeve konferencije za novinare.
Ambasador Japana se po protokolu tačno u sekund na vreme pojavio u Valjevu, gde je zajedno s direktorom Kancelarije za pomoć i obnovu poplavljenih područja Markom Blagojevićem govorio o japanskoj donaciji Srbiji.

Predstavnika države koji je takođe pozvan, međutim, nije bilo ali je domaćin skupa, valjevski gradonačelnik Stanko Terzić (SPS), insistirao da ambasador Japana, Blagojević i novinari čekaju Juhasa.

Posle 30 minuta šetanja u poplavi razrušenim kejom Kolubare, konferencija za novinare je ipak počela, kada se konačno pojavio i državni sekretar Ministarstva poljoprivrede.

Drugi gaf valjevski gradonačelnik je napravio dok je izjave novinarima davao Marko Blagojević. Terzić je, valjda revoltiran time što su se mediji usredsredili na Blagojevića iako je Juhas čekao “na red” za svoju izjavu, u jednom trenutku direktora Kancelarije za obnovu poplavljenih područja prekinuo rečima da “Juhas čeka”.
Tome su se usprotivili novinari, a neki od njih su odmah nakon razgovora sa Blagojevićem napustili konferenciju na otvorenom i bojkotovali državnog sekretara koji je kasnio pola sata.
Tri od pet miliona evra, koliko je Vlada Japana obezbedila kao pomoć Srbiji u obnovi od posledica poplava, biće iskorišćeno za sanaciju rečnih priobalja, nasipa i korita u šest gradova Srbije.
Ti poslovi, kako je najavio ambasador Japana u Srbiji Masafumi Kuroki, radiće se u Valjevu, Krupnju, Loznici, Osečini, Čačku i Gornjem Milanovcu.
- Ovo je početak pomoći naše vlade za obnovu nasipa, priobalja i korita. Radovi će početi ubrzo, kako bi se što pre zaštitili građani u ovih šest gradova, kao i šira područja tih mesta. Uradili smo što smo mogli, sada je na narodu Srbije da što brže sprovede projekat sanacije - rekao je japanski ambasador.

U Valjevu će za kompletnu sanaciju i vraćanju u prvobitno stanje korita Kolubare biti iskorišćeno 110 miliona dinara, a radovi će se izvoditi u dužini od 840 metara keja reke.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/50440 ... -sekretara
Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Kako se mi brukamo.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Ozbiljna hit vest od danas mi je da je protiv "Vucicu-pederu" lika podneta krivicna prijava za nasilnicko ponasanje na sportskim manifestacijama. Voleo bih da znam koji tuzilac se toliko unizio.

Naravno, za uletanje na teren (sa ili bez hoklice) nema krivicnih prijava, a ni pritvora jer advokati su u strajku, dok se za uvredu premijerovog seksualnog opredeljenja vec nasao neki da prisustvuje saslusanju.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Pa uvredio velikog vodju. To je kao onaj lik sto udario Velju Ilica pre nekoliko godina. Tj vise ga je ocesao po glavi nego udario. Dobi lik ekspresno 2 godine za to :kuku:
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Taj deo stadiona je restriktivna zona.
To su još press centar, novinarske lože, lože za važne goste i ličnosti, svlačionice, kao i deo tribina za gostujuće navijače i sve ostale tako da na osnovu toga mogu da pokrenu postupak.
Kao da je ušao na atletsku stazu.

Nego ode TV B92.
Sreća pa radio ostaje.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Odgovori