Zimske gume - da ili ne?
Re: Zimske gume - da ili ne?
Koji mag marketinga 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Nigde veze kao i većina TV reklama. Dok ne dođe do kraja, ne znaš da li je za prašak za veš, pivo ili mobilnu telefoniju. 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Platis 1000 evra za 4 gume i dobijes poklon koji (mozda) vredi 10 evra... Maaaa... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Spakovao danas u gepek 2 zimska točka, jedan ima krivu felnu, pa da to blagovremeno saniramo. Celo leto sam imao i čekam moguć vikend sa snegom.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja vec rezervisao cebe kod Ivana.
Kupicu i neke gume uz njega.
Slobo, o cemu ti to ?

Slobo, o cemu ti to ?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Cebe za piknik bre, mikrofiber sranjce. Ja to uradio kao reklamni materijal za firmu, dzaba nesto bilo.
Inace, ovaj mag marketinga je prekrsio jedno nepisano pravilo, a to je da ne prikazujes stopala nikad u prvom planu ako reklama nema direktno veze sa njima ili ako nije efektna metafora. Ne bi ste verovali koliko ljudi smatra da su stopala odbojna prema istrazivanjima.
Sem toga, reklama je cisti brand presence; ne ocekuje se da ce neko da kupi GY zbog cebeta nego da poveze GY sa vise poznatih senzacija i artefakta, da ime ostane u mozgu konzumenta kako bi uticalo na odluku o kupovini kad dod nje dodje u korist brenda.
Inace, ovaj mag marketinga je prekrsio jedno nepisano pravilo, a to je da ne prikazujes stopala nikad u prvom planu ako reklama nema direktno veze sa njima ili ako nije efektna metafora. Ne bi ste verovali koliko ljudi smatra da su stopala odbojna prema istrazivanjima.
Sem toga, reklama je cisti brand presence; ne ocekuje se da ce neko da kupi GY zbog cebeta nego da poveze GY sa vise poznatih senzacija i artefakta, da ime ostane u mozgu konzumenta kako bi uticalo na odluku o kupovini kad dod nje dodje u korist brenda.
Ja kad vidim noge muka me uhvati... 
Stoga GY nece biti moj izbor...
Tapatalk Post

Stoga GY nece biti moj izbor...

Tapatalk Post
Poslednja izmena od Markoni u 21 Okt 2014, 11:06, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Banned
Ova stopala i jesu odvratna.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Bas sam to hteo da prokomentarisem al sam se suzdrzao 

Brzine idu u H-a !!!

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pa o ovakvim debilnim i iritantnim povezivanjima proizvoda koji se reklamira i radnje u reklami ili čitavoj kampanji. Kao da unapred naprave univerzalni reklamni spot pa ga dorade kada vide ko će ga i za šta uzeti.Ogi napisao:Slobo, o cemu ti to ?
Šta je ovde fora, kupili smo GY zimske gume i sada možemo da uživamo u zimi. A, i ćebe smo dobili.
A, mogli su i, ako su već stopala morali da strpaju u priču, da stave neka lepša.
I Čolin CD 

-
- Banned
Nisam ja video spot, zato si me zbunio.
1100 kinti ispravljanje zimske 16-ice kod čika Radovana iz N Banovaca. Sredio ju je odmah, jedva sam stigao više od pola pivdžane da stučem u kafani preko puta. Kakve felne sam video tamo, da ne poverujete. Ja to ne bih smeo da stavim na kola, to čitavi komadi nedostaju.
Ne planiram da ih monitiram još uvek, ali sad su spremne. Staviću napred novije, koje su tresle pretprošle godine. Felna je bila sačuvaj bože kriva, neverovatno da gore nije treslo.
Ne planiram da ih monitiram još uvek, ali sad su spremne. Staviću napred novije, koje su tresle pretprošle godine. Felna je bila sačuvaj bože kriva, neverovatno da gore nije treslo.
Zimske gume - da ili ne?
kako si uspeo da iskrivis tu felnicu?
toliko je svuda van BGa, ovde nisu normalni koliko traze za ispravljanje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
toliko je svuda van BGa, ovde nisu normalni koliko traze za ispravljanje.
Sent from my iPhone using Tapatalk