Stigla zima...
Re: Stigla zima...
Ako me neko podseti mogu da ponesem.
Kuzmanoviću najlepše se maže kad temperatura bude niska. Sada je suviše gnjecav pa negde ostane debeo sloj koji je nepotreban i masti.
Kuzmanoviću najlepše se maže kad temperatura bude niska. Sada je suviše gnjecav pa negde ostane debeo sloj koji je nepotreban i masti.
U gepeku je stalno, cela firma je mazala kedere prošle godine. Otvoriću ga gepek i šta god nađete poslužite se (samo vratite na mesto). 

super,hvala 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
A gde ima da se kupi to sredstvo? 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja sam kupio na OMV-eu pre xy godina. Kreće sezona pa će ga valjda biti svuda.
- H4wkeye
Day Walker napisao:U prodavnici

@Paja fala Pajo

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Stigla zima...
Ja sam prošle zime mazao nekom tečnošću koju sam kupio u obližnjoj prodavnici autodelova. Nije bila ni za ... Em masno kad namažeš, em posle sve po gumama i okolnim oblogama ostale bele fleke, jedva sam očistio. Plus su se i pored toga vrata znala ponekad zalepiti. Potražiću i ja taj stik.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Re: Одг: Stigla zima...
Pored stika, postoji još jedna stvar bez koje mi je zima nezamisliva - sprej za odleđivanje (po mogućnosti Sonax). 
Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока

Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
I tečnost za brave. 

Ne koristim ni sprej, al ga imam kao i tečnost za brave koju nisam nikad otvorio.
- H4wkeye
I ja imam centralno na daljinski, tako da ne koristim to za brave. Ali taj Sonax sprej za odledjivanje je vrh. Koristio sam prosle zime, bas super odledi sve 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ja sam pre par godina kupio u apoteci glicerin za 30-ak din i još traje. Stik je elegantniji.Kuzmanovic napisao:Kad se bese kederi na kolima podmazuju glicerinom da ne zamrznu? I gde se kupuje glicerin (cena)? Ne znam kako se ovaj auto ponasa na zimi, pa da ne ostanem na ulici kada upekne minus.
Širim haos!