Tapatalk Post
Noviji je za godinu dana...no big deal. Jeste jači, ali nije toliko bitno kod kabrioleta...bitno je da je šestak. Dobro je i ovaj 325 premljen, napisao si kao da je klotara najgoraXepoj87 napisao:Ta dva automobila su nebo i zemljaPrvo sto je jaci, drugo, noviji, trece, m oprema, cetvrto, duplo vise opreme, peto, skoro 6 puta veca kilometraza. Da je 11.000 cena za primerak koji je vec ocarinjen kod nas, onda bi to bila super kupovina.
Tapatok za Vindovz
Noviji je za 3 godine, ovaj sivi je 2003. godistestarac vujadin napisao:Noviji je za godinu dana...no big deal. Jeste jači, ali nije toliko bitno kod kabrioleta...bitno je da je šestak. Dobro je i ovaj 325 premljen, napisao si kao da je klotara najgoraXepoj87 napisao:Ta dva automobila su nebo i zemljaPrvo sto je jaci, drugo, noviji, trece, m oprema, cetvrto, duplo vise opreme, peto, skoro 6 puta veca kilometraza. Da je 11.000 cena za primerak koji je vec ocarinjen kod nas, onda bi to bila super kupovina.
Tapatok za Vindovz...preživeo bi bez navigacije. Kilometražu bih kod Bugarina uzeo vrlo oprezno kao podatak. Bugarsko tržište polovnjaka je na vrlo lošem glasu.
A ovaj iz B.Topole se i ne trka s crvenim sa svim ovim podacima. Ima skoro duplo nižu cenu.
Meni lično, na prvi pogled, se više sviđa, ali to je samo moj utisak. I siva boja mi ide mnogo bolje na BMW nego crvena i sivi ima ručni menjač što preferiram pogotovu u ovakvom automobilu.
MistejkaNoviji je za 3 godine, ovaj sivi je 2003. godiste
Ne stoje mu ove felne nikako, kao točkići od ručnih kolica
A zasto je ovo tvoje, krajnje nepotrebno pitanje bitno za pricu?Rakhil napisao:Zasto je za pricu bitno da je najstarija Kosmajceva cerka vozila crveni E46?