Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Here mape od 21. oktrobra dostupne su za sve hardverski podržane Android uređaje.
http://mondo.rs/a738300/Mob-IT/Vesti/Be ... droid.html
Nove i bolje mape Srbije.
Svi Androidi, koji ispunjavaju hardverske zahteve, imaju na raspolaganju Nokia Here aplikaciju, koja će obuhvatiti Here Maps, Here Drive i Here Tranzit čime se zaokružuje besplatna navigacija, GPS usluga i korišćenje javnog prevoza u oko 100 zemalja na svetu! Srpski jezik biće dostupan nakon što aplikacija izađe iz beta faze.
Navigacija je dostupna preko Here Nokia linka, oko 40 MB, besplatna je i kompatibilna sa Android uređajima koji imaju jedan giga RAM memorije i 4.1 Jelly Bean OS i kasnije. Nokia Here komplet dostupan je i za nedavno predstavljen sat za telefoniranje Samsung Gear S. kao i za Samsung uređaje istih hardverskih karakteristika.
Da biste instalirali .apk fajl potrebno je da u "Settings" meniju Androida, u podmeniju "Security" omogućite instalaciju aplikacija iz nepoznatih izvora, a na nekim Androidima biće vam potreban i fajl menadžer.
Evo zašto su Here mape bolje od Googlovih Maps i drugih GPS Mapa:
- Podržavaju oflajn navigaciju i pretragu
- Besplatne su u potpunosti i ne sadrže oglase niti kupovinu dodataka
- Svi regioni su otključani i besplatni za korišćenje
- Sadrže i 3D građevine Srbije.
Here mape do sada su bile dostupne za Windows Phone, a sada će, za početak u beta fazi, imati priliku da ih koriste i Android uređaji svih proizvođača.
http://here.com/beta/android/?lang=en-US
http://mondo.rs/a738300/Mob-IT/Vesti/Be ... droid.html
Nove i bolje mape Srbije.
Svi Androidi, koji ispunjavaju hardverske zahteve, imaju na raspolaganju Nokia Here aplikaciju, koja će obuhvatiti Here Maps, Here Drive i Here Tranzit čime se zaokružuje besplatna navigacija, GPS usluga i korišćenje javnog prevoza u oko 100 zemalja na svetu! Srpski jezik biće dostupan nakon što aplikacija izađe iz beta faze.
Navigacija je dostupna preko Here Nokia linka, oko 40 MB, besplatna je i kompatibilna sa Android uređajima koji imaju jedan giga RAM memorije i 4.1 Jelly Bean OS i kasnije. Nokia Here komplet dostupan je i za nedavno predstavljen sat za telefoniranje Samsung Gear S. kao i za Samsung uređaje istih hardverskih karakteristika.
Da biste instalirali .apk fajl potrebno je da u "Settings" meniju Androida, u podmeniju "Security" omogućite instalaciju aplikacija iz nepoznatih izvora, a na nekim Androidima biće vam potreban i fajl menadžer.
Evo zašto su Here mape bolje od Googlovih Maps i drugih GPS Mapa:
- Podržavaju oflajn navigaciju i pretragu
- Besplatne su u potpunosti i ne sadrže oglase niti kupovinu dodataka
- Svi regioni su otključani i besplatni za korišćenje
- Sadrže i 3D građevine Srbije.
Here mape do sada su bile dostupne za Windows Phone, a sada će, za početak u beta fazi, imati priliku da ih koriste i Android uređaji svih proizvođača.
http://here.com/beta/android/?lang=en-US
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Samo još jednom da potvrdim da gašenje proxy servera preporodi Telenor net.
DW imaš još jedno pivo. :-D Konačno ko čovek mogu da vozim i čitam forum.
Tapatalk Pro
DW imaš još jedno pivo. :-D Konačno ko čovek mogu da vozim i čitam forum.
Tapatalk Pro
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Za to čitanje foruma dok voziš imaš od mene opomenu, a ako nastaviš banovaću ti IMEI telefona. 

Posetite www.garaza.rs !
Moram nešto da radim. Ako ne čitam forum odspavam malo. Daleko je Pazova. :-D
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Majkrosoft gasi nokija brend
B92: Microsoft: Nokia postaje deo prošlosti http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=914803
B92: Microsoft: Nokia postaje deo prošlosti http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=914803
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Ceo forum zeljno iscekuje da cuje da li ti je stigao Note a ti se ne oglasavas?Floyd napisao:Pocela je prodaja... istina malo kilavo ali je pocelaLaki021 napisao:Svaka tebi castJos da se smiluju da pocnu da ih prodaju... sramota.
Moj bi trebao da stigne sutra...
Ma kreteni glupi...
U ponedeljak je pisalo da ga imaju na lageru i ja lepo narucio. Stigne mi potvrda da je narudzbina primljena ali nisam dobio tracking broj. Zovem danas i oni meni ladno kazu da je narudzbina primljena ali da oni telefon jos nemaju na lageru
I rekoh, zasto ste napisali da ima... a oni meni ladno, greska u sistemu.
Navodno stize sledece nedelje i rekao sam im da ce imati problema ako bude jeftiniji po pocetku prodaje. Imam dokaz da su mi obecali isporuku odmah pa cemo videti...
Jaka je firma, imaju odlicnu servisnu podrsku i saradjuju sa svim operaterima ali ovaj online deo im je katastrofa.
U ponedeljak je pisalo da ga imaju na lageru i ja lepo narucio. Stigne mi potvrda da je narudzbina primljena ali nisam dobio tracking broj. Zovem danas i oni meni ladno kazu da je narudzbina primljena ali da oni telefon jos nemaju na lageru

Navodno stize sledece nedelje i rekao sam im da ce imati problema ako bude jeftiniji po pocetku prodaje. Imam dokaz da su mi obecali isporuku odmah pa cemo videti...
Jaka je firma, imaju odlicnu servisnu podrsku i saradjuju sa svim operaterima ali ovaj online deo im je katastrofa.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Pfff, bate, da vidis kako to kod nas u Srbiji fercera! Eeee, Svajcarsko, jadna li si...

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Lose sam se izrazio, nije klasicna defragm. nego se aplikacija zove nesto tako, a u sustini ona briše kes, i vrv jos neke nepotrebne stvari koje aplikacije generisu.Xepoj87 napisao:Da dobijes prostor fragmentacijom, nije moguce.
Stevo, nema poente.
Tapatok za Vindovz
nidza napisao:To je čista glupost. Možda nešto i radi, ali reč je pogrešna. Verovatno samo ubija procese ili briše neki keš.
Kod mehaničkih hard diskova je postojala poenta slaganja fajlova, dok kod memorije to nema nikakvog smisla. Dapače, kod SSD diskova je strogo zabranjeno.
Ti svi alati za ubrzavanje telefona su najčešće za izbegavanje.
Tapatalk Pro
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Hahahaha, vrhDay Walker napisao:Brate... Sestra sedela preko puta tebe
Sanjina najdrugarica

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ma iznenadio bi se koliko cesto ovde fusare u svim oblastima i ko sve sebe naziva ekspertomMilos_kg napisao:Pfff, bate, da vidis kako to kod nas u Srbiji fercera! Eeee, Svajcarsko, jadna li si...

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Pravo cudo da nigde nisu procurele cene za iPhone, iako ih sutra objavljuju...
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
I, bre, dobro je poznato da su njihovi experti uglavnom "made in Balkan"Floyd napisao:Ma iznenadio bi se koliko cesto ovde fusare u svim oblastima i ko sve sebe naziva ekspertomMilos_kg napisao:Pfff, bate, da vidis kako to kod nas u Srbiji fercera! Eeee, Svajcarsko, jadna li si...

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
Floyd napisao:Ma kreteni glupi...