Dobro veče
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Dobro veče
Gde ima LED ulične rasvete? Na to misliš?
Da.
TT
TT
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Tosin Bunar, pesacki prelaz kod pravno birotehnicke skole je uradjen u led rasveti.Uroš S. napisao:Gde ima LED ulične rasvete? Na to misliš?
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Kao od kružnog toka ka Savi neposredno pre prve stranice posle toka? Ako je tako, meni je to primer dobre vidljivosti.
Poslato sa HUAWEI P6-U06 uz pomoć Tapatoka
Uglavnom je LED rasveta slabija. Ja sam bio skeptik kad sam kupio par sijalica za kuću i uverio se da kad se dobro odradi 100 x je bolja od svega što sam u životu video.
Znači, nije generalan problem LED rasvete, nego loše LED rasvete.
Ja sam se živ pojeo što više sijalica za plafon nisam uzeo kad sam bio preko, jer su se pokazale vrh.
Tapatalk Pro
Ja sam se živ pojeo što više sijalica za plafon nisam uzeo kad sam bio preko, jer su se pokazale vrh.
Tapatalk Pro
- Kuzmanovic
E ne znam, dugo nisam bio u tom kraju. Ovde je bas onako belo osvetljeno pesacki prelaz i vidi se razlika u odnosu na zuto osvetljenje.Uroš S. napisao:Kao od kružnog toka ka Savi neposredno pre prve stranice posle toka? Ako je tako, meni je to primer dobre vidljivosti.
Inace dobro jutro. Ne znam kako je vama ali meni bas brzo prolaze dani, vec je cetvrtak.
Po koliko si nasao te led sijalice? Ove sto sam ja gledao su nenormalno skupe, pa makar trajele i citav zivotnidza napisao:Uglavnom je LED rasveta slabija. Ja sam bio skeptik kad sam kupio par sijalica za kuću i uverio se da kad se dobro odradi 100 x je bolja od svega što sam u životu video.
Tapatalk Pro

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Jutros izlazim iz zgrade, proveravam poruke od sinoć na telefonu, i ispred vrata me napade džukela.
Napada ne odustaje.
jedva sam ga oterao.
Jebem ti Beograd i džukelare!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10 ... d69321.jpg
Jel ovo dole pise NOVAK, ona slova sto se vide kroz granje?
Celu zgradu su zauzeli
Jel ovo dole pise NOVAK, ona slova sto se vide kroz granje?

Celu zgradu su zauzeli

Pa slave 

- Kuzmanovic
Pa tu je njihov restoran.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Jutro..
Koji usran dan... Jos me cale zove da mi kaze da je totalno isekao gumu na Corsi.. Bas super. Osetio da vuce a nije odmah stao, krenuo da se popne na ivicnjak u bulevaru i rasece je celu...
Koji usran dan... Jos me cale zove da mi kaze da je totalno isekao gumu na Corsi.. Bas super. Osetio da vuce a nije odmah stao, krenuo da se popne na ivicnjak u bulevaru i rasece je celu...

Brzine idu u H-a !!!

Ako je letnja šta te briga? Valjda ćeš staviti 17" na proeće.