ADrei napisao:ja sam sleteo sa puta (tj. izleteo iz krivine) sa novim Continental gumama i quattro-m, jel su krive gume ili je los quattro?
ako se pretera nema te gume koja ce ti pomoci..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
ADrei napisao:ja sam sleteo sa puta (tj. izleteo iz krivine) sa novim Continental gumama i quattro-m, jel su krive gume ili je los quattro?
ako se pretera nema te gume koja ce ti pomoci..
Sent from my iPhone using Tapatalk
odlepila se nalepnica?
Ni jedan auto nije idiotproof (nisam tebe nazvao, to je samo izraz), i ne treba da mislis da si uvatio boga za muda jer imas Q i zimske, ali da nisi imao ni jedno ni drugo, mozda se ne bi zavrsilo samo sa izletanjem.
Ja se secam da sam imao Wintere na Fordu Ka koji nema ni tonu, pa sam isao kod majstora da vidim sta mi ne valja sa trapom i sta se to koj moj cuje kad skrecem, kad ono gume. Na sluzbenim kolima sam imao najcesce Wintere, jedno 4-5 razlicitih kola, i upamtio sam je kao sranje po svemu sem snegu. Kad ima boljih guma za iste pare, sto uopste razmisljati?
Sa ovim se slažem, nije više jeftina, dapače. Da kupujem sve 4 ne bih uzimao Tigar sigurno. Ne bih ni na Alfu stavljao da nisam dobio 2 potpuno nove. Izvrteo ih malo, video da rade dobro, pa ih nisam prodao nego sam uzeo još 2.
Ovako sad imamo zanimaciju za prepucavanje na forumu. Da stavim nešto kršteno ne bi imali o čemu da pričamo.
Jel neko napisao vec da je Wintera dobra prve dve sezone? A da u Vojvodini ljudima ne treba nista sem Wintere? A da je svakom coveku dovoljna Wintera ako ne ide na off road?
Opter prevrcete bajate teme od prosle godine...