Bice bice resicu i ovaj problem mada to mogu i sam da ispustim i dolijem. Ovde zna da bude i -17 preko zime pa to moram sto brze. Neverovatno kako auto vuce na nizim obrtajima i da lanac ne lupa. Sa ovim se srecem prvi put. Kod Audija kad sam radio veliki servis...nista. Nikakve razlike, a ovde se bas osetilo ili sam ja tako navikao vremenom i sada ... iznenadjenje.
U svako slucaju hvala, a za ostalo pisacu u otvorenoj temi o samom automobilu koji sam postavio.
Presao sam 150km od zamene lanca i masina je naglo izgubila snagu i poceo beli dim iz cepa gde se sipa ulje. Lampa za ulje se upalila i stao aam. Na parkingu sam i cekam sluzbu. Toliko o BMWu...
Sta moze da bude? Vergla u prazno, a tabla se ugasila!? Da li sa sumnjam na najgore?
Smrdi na upaljeno. Grozno! Moracu da razgovaram sa njima, a da ih tuzim ne isplati mi se sigurno. Fuseraj i bezobrazluk. Ni 150km nisam presao.
Uzecu macolu i snimicu kada ga budem lomio.
Sad sam ga upalio i cuje se krkljanje iz masine i to gadno. Ko zna sta je u pitanju.
Nemoj da ga palis da ne zeznes nesto jos vise.
Jedino mi cudno da je radio extra i vukao super a posle 150km tropa. Jedino da je nesto puklo oko lanca ili radilice.
Nego, vrati se ti na brend koji si vozio. A BMWa kupi novog ili skoro novog.
Poslednja izmena od dag81 u 26 Okt 2014, 18:34, izmenjeno 1 put ukupno.