Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Re: Dobro veče

Post od Rakhil »

Cudi me da se niko ne poteze, ja se vec navikao da lece komplekse na meni. Kako preteknem nekog sa Audijem, evo mi ga u retrovizoru i ziv nije dok me ne odere...
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Gde, po gradu, magistrala ili autoput? Ja zaista ne znam da sam se ijednom potezao sa nekim, a uvek vozim na maksimumu koliko put dozvoljava...

Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

marketing je cudo :)
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Grad najcesce, magistrala ponekad. Scenario uvek isti: lik ispred se vuce (cesto na telefonu), ja ga ispreskacem, on popizdi i juri za mnom. Nikad me niko nije izazvao dobronamerno na potezanje, ako na to mislis
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Pa tesko da ce da te izazove kad si u normalnom autu. Da vidis kako se na mene pecaju kada sam sa Golfom, dok Alteu naravno niko ne konstatuje... :) Takodje je bitno kada vozim. Ako je posle 21-22h tu vec ima pacijenata koliko hoces...

Tapatalk Post
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Dobro veče

Post od Floyd »

Vladapetr napisao:Kako nalazite suparnike za ta silna potezanja? Ja u autu po ceo dan, vozim brze od velike vecine okolnih ucesnika u saobracaju - nikad me niko nije "pozvao" na potezanje. Ajd da razumem da Maksa i nije lepak za paljevine, ali ni ekipa iz moje okoline koja vozi nabrijana kola - nema iskustva sa potezanjima. Kako se nalazite? :)

Poslato telepatski
Priča se da ima u BG-u neki sivi Klio RS sa SM tablama. Kažu ljudi, vlasnik je uvek spreman da ga meri :D
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Otprilike kao sto ste opisali, uvece najvise lozana, vozis brzo, obilazis nekog u "besnom" autu sto se vuce i odma poludi i za tobom, samo sto kod mene nece tako na zelenu granu :kezo:
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: AW: Dobro veče

Post od Day Walker »

Floyd napisao:
Vladapetr napisao:Kako nalazite suparnike za ta silna potezanja? Ja u autu po ceo dan, vozim brze od velike vecine okolnih ucesnika u saobracaju - nikad me niko nije "pozvao" na potezanje. Ajd da razumem da Maksa i nije lepak za paljevine, ali ni ekipa iz moje okoline koja vozi nabrijana kola - nema iskustva sa potezanjima. Kako se nalazite? :)

Poslato telepatski
Priča se da ima u BG-u neki sivi Klio RS sa SM tablama. Kažu ljudi, vlasnik je uvek spreman da ga meri :D
Neki kazu da taj Clio sad ima BG table :D
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

1100 strana
K'o Dostojevski :D
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Za mnom obicno vitlaju kada vidim da neko hoce kurvanjski da se ubaci sa desne strane, npr ulica se radi ima za desno i za pravo. Naravno za pravo kolona 2km, a za desno nikoga. I onda strucnjaci ko fol odu desno i vrate se na prave posle cunjeva. Al me to nervira.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

U mom slucaju se ne pale na auto (budimo realni) nego na moju divljacku voznju :kezo: Kapiram da je u glavama momenat tipa "sta koj qrac Focus mrtvi brzi od mene neces ga majci". Uvece sam retko u autu, pa sam postedjen najgorih primera.

Tako sam prekoputa Perpera projurio pored lika u zutom Audiju S3, lik se umalo nije ubio da me prestigne sto mu je poslo za rukom tek na autoputu i tu je razvukao jedno 200 do Sava centra samo da mi objasni. Ljudi su carski dokoni.

Par puta se desilo da sam nervozan na semaforu, pa se neko pored mene primi i krene da cupka kvacilom. Onda mi najsladje da ga isprimam turiranjem i cimanjem, pa na zeleno krenem laganica ko i obicno dok on cepa gume i koci ko blesav na sledecem semaforu :mrgreen:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

nidza napisao:Aman čoveče, imam garažu 200 metara od zgrade. Ako je čep tu negde ispao, daj da ga potražimo?
Pogledaću ujutru negde je unutar haube. Našao ili ne, zovem da konačno uzmeš sličice za dete. ;)
Ivan napisao:Otprilike kao sto ste opisali, uvece najvise lozana, vozis brzo, obilazis nekog u "besnom" autu sto se vuce i odma poludi i za tobom, samo sto kod mene nece tako na zelenu granu :kezo:
Ni ja ne bih voleo da me ti obiđeš, pogotovu ako na vreme ne uključim recirkulaciju vazduha. :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Najvece lozane 320d sve generacije, fiat stilo jtd, a6 c6 tdi, e60 530d, a4 b8 tdi, a3, reno lagune i megani dci i naravno golf tdi :D

Ovo iz glave :)
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

koja je poenta tog trkanja po gradu?

skoro stojim na semaforu (u bulevaru) oko 2-3h ujutru i pored mene staje porsche 911, lik ga celo vreme turira, gleda u mene.. na zuto se katapultira uz skripu guma :ccc:
Poslednja izmena od ADrei u 24 Okt 2014, 21:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Stilo 3v i Alfe 147 (i jedan i drugi naravno jtd) su od G2 preuzeli titulu idealnih kola za ultimativne paljevine. ;)

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Odgovori