Zimske gume - da ili ne?
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Re: Zimske gume - da ili ne?
Za sada najava samo od GY grupacije, mada oni samo cekaju jedni druge. Ali zvanicno samo Goodyear,Dunlop,Sava,Fulda i Debica. Doduse radi se o par posto tip 3 do 5%
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja od kad sam uzeo auto prosle godine nisam dirao trap. Pregledan je kod majstora kad je kupljen, bilo sve ok. Mada komsija na 100 metara od kuce radi trap bas dobro, tako da uvek mogu da skoknem tamo 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Goodyear UltraGrip 9 Reviews
Given 87% (breakdown) while driving a Fiat Qubo (195-55-16-T)
Driving on a combination of roads for 1,000 average miles
I run a Fiat Qubo and due to my limited ability through ill health to get out and push in winter time, I decided to change to winter tyres and researched the Goodyear Ultragrip 9. Deciding it was the best tyre for me was a really good call.
I don't drive it too hard but on the occasion I am surprised by a sharp bend on a wet road,I feel no slip whatsoever. Straight line stopping huge improvement and really quiet ride for a tyre that is a visibly chunkier tread.
I'll buy these again, unless an Ultragrip 10 is released.
tyre reviewed on October 11, 2014
Given 100% (breakdown) while driving a Vauxhall Zafira 1.8 16v 140Ps (205-55-16-H)
Driving on a combination of roads for 100 easy going miles
Just fitted to car, and straight away quieter and ride seemed smoother. Found great deal £83 per tyre fully fitted at tyresaving.com. I have run ultragrip 8 in previous winters and they are fantastic, so I am expecting it9 to perform even better.
Given 87% (breakdown) while driving a Fiat Qubo (195-55-16-T)
Driving on a combination of roads for 1,000 average miles
I run a Fiat Qubo and due to my limited ability through ill health to get out and push in winter time, I decided to change to winter tyres and researched the Goodyear Ultragrip 9. Deciding it was the best tyre for me was a really good call.
I don't drive it too hard but on the occasion I am surprised by a sharp bend on a wet road,I feel no slip whatsoever. Straight line stopping huge improvement and really quiet ride for a tyre that is a visibly chunkier tread.
I'll buy these again, unless an Ultragrip 10 is released.

tyre reviewed on October 11, 2014
Given 100% (breakdown) while driving a Vauxhall Zafira 1.8 16v 140Ps (205-55-16-H)
Driving on a combination of roads for 100 easy going miles
Just fitted to car, and straight away quieter and ride seemed smoother. Found great deal £83 per tyre fully fitted at tyresaving.com. I have run ultragrip 8 in previous winters and they are fantastic, so I am expecting it9 to perform even better.
Gde u BG duzmem Hankook a da me ne oderu?
TT
TT
-
- Banned
Kupis novi Hyundai. 

Ono sto sam video kod Ivana, UG9 je toliko neverovatno mekan, da ja ono u zivotu ne bih stavio na auto. Cela guma se uvija, a najbolje se primeti kad se pritisne 4D koji stoji pored.
Uglavnom, ja sam na oba auta stavio 4D.
Sa plave E skinut BluResponse koji se vrhunski pokazao.
Uglavnom, ja sam na oba auta stavio 4D.
Sa plave E skinut BluResponse koji se vrhunski pokazao.
-
- Banned
Mozda ali cebe je napravilo prevagu. 

KemoimpexHeinz napisao:Gde u BG duzmem Hankook a da me ne oderu?
TT
Deru.
TT
TT
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Onda jedino BiH, HU, SLO ...
ili da tražiš vulkanizera koji nema video nadzor.
ili da tražiš vulkanizera koji nema video nadzor.

Širim haos!
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Одг: Zimske gume - da ili ne?
Ja bih javno da pohvalim najprodavaniju gumu 8 godina za redom u Srbiji.TIGAR WINTER1,hvala ti što postojiš,u ime nas koji nemamo da priuštimo NOKIAN,PIRELLI,FULDA,BRIDGESTON,GOODYEAR,čak ni na višemesečni kredit!!!
Послато са LG-D373
Послато са LG-D373
Covek koji zivi u zabludi... Pogledaj cenovnike malo...
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Moj dobar prijatelj radi u proizvodnji guma u Tigru, i po njegovim recima moze se reci da je kvalitet bolji nego ranije, nema vise fusarenja, ne postoje vise 2. i 3. klasa, sve sto ima i najmanji nedostatak ide na reciklazu. Ozbiljno se radi od kad je Michelin preuzeo. Ipak, sam kvalitet sirovina nije na nivou skupljih guma. Ne razumem se bas najbolje, ali ide vise nekakve cadji nego kod kvalitetnije gume, i tako jos nekih stvari sto je cine opravdano jeftinijom ali i manje kvalitetnom.
Ja sam preprosle zime kupio Goodrich G-force Winter i cini mi se da je bas pristojna guma a nije nesto skuplja od Tigrovih. Ono sto mi se najvise svidja je sara
.
Ja sam preprosle zime kupio Goodrich G-force Winter i cini mi se da je bas pristojna guma a nije nesto skuplja od Tigrovih. Ono sto mi se najvise svidja je sara

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Одг: Zimske gume - da ili ne?
Pa ako se vec kupuje na kredit koliko ce vise da izadje ta skuplja guma? Na 12 meseci 500 din vise po gumi? Ako je to problem onda stvarno ne treba voziti auto, jer je onda bilo koja vanredna poprvka=auto u garazi par meseci. NAravno, ko nema para kapiram da ne vozi 17 felne.srdjanyo napisao:Ja bih javno da pohvalim najprodavaniju gumu 8 godina za redom u Srbiji.TIGAR WINTER1,hvala ti što postojiš,u ime nas koji nemamo da priuštimo NOKIAN,PIRELLI,FULDA,BRIDGESTON,GOODYEAR,čak ni na višemesečni kredit!!!
Послато са LG-D373

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money