Iii, kako tacno ocekujes da se u jednom servisnom intervalu manifestuje sveti gral, tj to preprcano dobrp ulje?

Ne trolujem,samo sam napisao šta sipam u autu.Ako je tebi svaki novopridošli član trol,onda svaka čast na toleranciji i razumevanju.NexT napisao:Klasican trol.
Urose, ti menjas ulje jednom godisnje. U zivotu ne bih frikombinovao sa uljima zbog tako mizerne ustede.
Uzmi lepo sipaj Mobil ili Castrol i ne palamudi mnogo
Ne spinuj. Prvo si pisao o voznji na autoputu, pa o gumama i konstantno suprotno od ostalih. I to cisto da bi izigravao nekog mucenika ili sta vec.srdjanyo napisao: Ne trolujem,samo sam napisao šta sipam u autu.Ako je tebi svaki novopridošli član trol,onda svaka čast na toleranciji i razumevanju.
Послато са LG-D373
Magnatecu u 5W-40 gradaciji bi odgovaralo neko od mobilovih ulja iz serije 3000 sa normom ACEA C3, ali nisam siguran da se nude na našem tržištu. Trebalo bi proveriti kod ovalašćenog distrinutera http://www.plattner.rs/home.phpADrei napisao:umesto castrol magnateca 5w40 c3 koji mobil bi trebao da sipam? kako se zove to koje ima istu normu?
Tek sad vidim da si pisao ovde. Jeste da dosta manje prelaziš od mene, ali me čudi da ti ne troši ni malo. Meni troši 200-300ml na 1000km, tako da bi na tvoju godišnju kilometražu stukao najmanje litar. Tako mi je od početka, otkad sam ga uzeo. Doduše, ja sipam 5W30 Eneos. Mogu da probam sa 5W40 jedno dve zamene pa da vidim da li će bolje da se ponaša, mada sam pisao u tvojoj temi moj stav o ulju, pa da se ne ponavljam.ivica122 napisao:Ja kad sam kupio moj auto imao je karticu o zameni ulja (a i u servisnoj je upisan isti podatak), bilo je Agip neki 5w40, i ja sam ga promenio na oko 13.000km predjenih, ako je verovati podacima kojima sam raspolagao. Ulje je bilo skoro na maksimumu na sipci, a bilo je skroz crno. Kad sam ga zamenio cini mi se da je motor pocao malo mirnije i tise da radi, ali ovo je verovatno efekat pri svakoj zameni ulja, ipak je novo - novo, nebitno da li je neko vrhunsko ili ne. I ja malo prelazim, 5-6000 godisnje pa ga tako i menjam, na godinu dana. I sa ovim Totalom, koji sipam vec dva puta za redom nisam primetio nikakvu potrosnju, a ocekivao sam da ovaj moj motor bar malo pije, zbog VTEC sistema. Moguce da je mala kilometraza razlog netrosenja i da ja taman zamenim kad ulje pocinje da gubi ta neka svojstva koja ima kao novo i kad bi se ocekivala potrosnja.