Kočione pločice
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Kočione pločice
Fabričke na Fabiji 75.000km, pločice ne deluju kao da su korišćene, u disku skoro da nema uočljivih naznaka potrošenosti. Mislim da će trajati 150.000km ako ovako nastave.
Brate, tebi benzinac trosi 4 litre u gradu, pa samo ga izbacis na ler, i on stane 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Urose, kad si mi ono strucno fingerovao prednje diskove na Kosutnjaku, sta si zakljucio, kad da menjam plocice? 

Fabia 1.2 TSI ima predimenzionisane prednje kocnice, tj nema potrebe za tolikim, a naravno da je bolje. Nosi iste kocnice kao moja Altea od 1500 kg, a istu tu plocicu koristi i GTI na 312 mm disku. Otuda dugotrajnost tolika, ali dosta je i do nacina voznje... Ja sam na Altei vozio plocice vise od 50.000 km, i dalje su bile odlicne, ali sam ih zamenio jer su bile prilicno tvrde...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Meni na superbu prva ugradnja izgurale prednje plocice 115kkm, zadnje 130kkm, videcemo koliko ce sada drugi oem set izgurati.
Slicno je bilo i sa passatom, prvi set je izgurao oko 120kkm, posle toga su zamenski original gurali 60-70kkm, a isti rezim voznje.
Послато са GT-N7100
Slicno je bilo i sa passatom, prvi set je izgurao oko 120kkm, posle toga su zamenski original gurali 60-70kkm, a isti rezim voznje.
Послато са GT-N7100
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ma uvek nekim cudom deo iz prve ugradnje najduze traje. A onda kupis istog proizvodjAca, al u prodavnici i nije to to.
Na E klasama zadnje plocice nikad da se potrose. Na mojoj su prvi put menjane na 320.000, i to u kompletu sa diskovima jer ne bi izdrzali do kraja.
Prednje plocice na manuelnom zamenjene pre neki dan posle 80k, ali 90% otvoreno
Na E klasama zadnje plocice nikad da se potrose. Na mojoj su prvi put menjane na 320.000, i to u kompletu sa diskovima jer ne bi izdrzali do kraja.
Prednje plocice na manuelnom zamenjene pre neki dan posle 80k, ali 90% otvoreno
Prednje TRW kod mene preko 70k km, plus još par desetina k km pre mene, i deluju kao nove. Kao i diskovi.
TT
TT
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ništa ti ja nisam fingerovao na Košutnjaku, pomešao si me s nekimRakhil napisao:Urose, kad si mi ono strucno fingerovao prednje diskove na Kosutnjaku, sta si zakljucio, kad da menjam plocice?

Next, ne troši 4, od kad je na 205 vala troši i do 7

Markoni, baš tako, 288mm napred i 254 pozadi na autu od 100ks i 1100kg.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Dragvorl mi svedok, a znas da on ne sme da laze jer je adminUroš S. napisao:Ništa ti ja nisam fingerovao na Košutnjaku, pomešao si me s nekimRakhil napisao:Urose, kad si mi ono strucno fingerovao prednje diskove na Kosutnjaku, sta si zakljucio, kad da menjam plocice?![]()

Mislim da je i na 2.0 isto napred.
TT
TT
Meni plocice traju 30000 
Voleo bih da mogu kod nas da nadjem keramicke

Voleo bih da mogu kod nas da nadjem keramicke

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .