Nemački premium okršaj-bitka za prevlast
Re: Nemački premium okršaj-bitka za prevlast
Koja sranja? 

Naravučenije... jedan Klio za svaki dan i polovan ali kao nov Audi za určenje. Klio će da zaradi novac a polovan ali kao nov Audi će smešno da potroši tako da si sa tom kombinacijom na pozitivnoj nuliswemir napisao:Bas danas seo sa covekom vozi x6 diesel i nesto se potegne prica o kolima kaze bruka je jedino malo krcka plastika i imao kvar menjaca od 4500e na 120.000km!!!
A kaze cale mu vozio clio3 1.5dci ni zupcasti nije menjao a sastavuo ga do 290.000 km
Ulje kad se seti na svakih 30 40... pa se setih temecak bu lamelu spone nista nije dirao...
Da dodam. I onda tako sahranjenog klija prodao za 3500. I 120.000km nekom jadniku sto je za drugu temu ovog foruma...
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Hahahahahahahahastarac vujadin napisao:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
^ Pronađite razlike 

Meni se Audi zgadio baš zbog dizajna. Sve mi je teže da ih razlikujem. Mogu misliti kako je tek nekom ko ne prati auto industriju.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ruku na srce i kod BMW-a je povuci potegni za raspoznavanje modela od strane laika, jedino ga je merc dao po dizajnu, naročito u zadnjih par godina.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Nemački premium okršaj-bitka za prevlast
Ako cemo realno i merc je isti C i S klasa za sad.
Ali gledano kroz godine nista se tu nije menjalo kod svih pomenutih, uvek su licili.
Ali gledano kroz godine nista se tu nije menjalo kod svih pomenutih, uvek su licili.
Re: Одг: Nemački premium okršaj-bitka za prevlast
Bogme ako pricamo o dizajnu meni je bmw vrhhh. Dodje mi i krivo sto sam cuo toliko lose u poslednje vreme... nadam se da su od najnovije trojke poboljsali pouzdanost da ne moram da kupim audi a3 

Pa da, kod Mercedesa, koji ima najvise modela, 2 su slicna, a kod ostalih, koji imaju manje modela, vise ih je slicno. Audi je tu najkriminalniji.dag81 napisao:Ako cemo realno i merc je isti C i S klasa za sad.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- dejanvp
- Pridružio se: 07 Apr 2014, 17:25
- Garaža: Mercedes C200 Kompressor Sportcoupe, Fiat Brava 1,6 16v
Mene na slikama zna da zbuni C i S klasa ali uzivo se lako razlikuju. Najjaci mi je BMW sa serijom 3 i 4, znaci skoro uvek se zadubim da provalim koji je, narocito za prednji kraj. Audi bas najlakse razlikujem mada je istina da su najvise slicni modeli.
3 i 4 i treba da lice 

Kod bmw-a jedino zadnji kraj serije 3 i 5 lice previse za moj ukus. Serija 3 i 4 su slicne od napred,ali to je i logicno, mada su stvarnosti lako razlikuju
Ja vala nove c i s tesko razlijujem uzivo, tek kada sam blizu automobila
Isto tako Bmw 5 i 7, 5 i 3, i ako i drugi modeli podsecaju na ove, meni, kao nekom ko malo vise voli kola, nije problem da ih izvalim. Vec drugi ljudi, pojma nemaju koji je koji. Audije i da ne spominjem...
Tapatok za Vindovz

Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
5 i 7 iz 80tih su pljunuti klonovi nije novo pravilo
- dejanvp
- Pridružio se: 07 Apr 2014, 17:25
- Garaža: Mercedes C200 Kompressor Sportcoupe, Fiat Brava 1,6 16v
Znam da trebaju da lice 3 i 4, logicno je ali su preterali malo. Iako najvise volim Mercedes od ove trojke i oni su preterali sa slicnoscu prednjeg dela S i C klase. Kod BMW ne razumem gornju liniju prednjeg fara serije 5 F10, niti je ravna niti izlomljena, kao da se dizajner zeznuo malo.