Cena servisa
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Cena servisa
Probaj da dok auto radi sa otvorenom haubom pritiskas delove oplate ili blo sta sto moze da zvecka od vibracija, da izolujes. To pod pretpostavkom da je u motornom prostoru a ne u motoru. Da ti se ne cuju ventili mozda?
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Zvuk dolazi iz motornog prostora. Evo po danasnjem izvestaju, zveckanje se smanjilo, i to podosta. Steva Zigon u meni hoce da umre od muke...
Primetio sam da ja u stvari cujem dva zvuka. Ovaj caktajuci sigurno dolazi iz motora, i mislim da su ventili. Jedva cekam da ispraznim ovaj rezervoar i da se vratim na NIS... Nadam se da taj zvuk nije posledica nove lambda sonde.
Ovaj drugi rotirajuci zvuk koji cujem, cu da ignorisem za sada. A i iskreno mislim da sam ga umislio...
Na prolece me ionako ceka veliki servis, i to prvom prilikom, a i pitanje je da li cu do tada preci jos mozda 1500 kilometara.
Za kraj je moje psihicko stanje...

Primetio sam da ja u stvari cujem dva zvuka. Ovaj caktajuci sigurno dolazi iz motora, i mislim da su ventili. Jedva cekam da ispraznim ovaj rezervoar i da se vratim na NIS... Nadam se da taj zvuk nije posledica nove lambda sonde.
Ovaj drugi rotirajuci zvuk koji cujem, cu da ignorisem za sada. A i iskreno mislim da sam ga umislio...
Na prolece me ionako ceka veliki servis, i to prvom prilikom, a i pitanje je da li cu do tada preci jos mozda 1500 kilometara.
Za kraj je moje psihicko stanje...

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Posetite www.garaza.rs !
Golfara mama

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Pre neki dan kolege bile da rade servis na skodama, radni sat 1500-1800. Ovom tekstu bas i ne bih verovao 100%. Znate kako mediji prave rubrike, ko kako plati.
Using Tapatalk
Kod Škode vrednost radnog sata zavisi i od modela i od godišta. Lično, ne verujem u ove VW brojke.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa lepo... Ne rade isti majstori MPI i TDI.
Za ,,über machine'' treba doktorat, a uglavnom dovode NASA-ine mehaničare, msm kad oprave svoje rakete
Za ,,über machine'' treba doktorat, a uglavnom dovode NASA-ine mehaničare, msm kad oprave svoje rakete

Superb ima jednu cenu, Fabia drugu. Ne znam sada detalje, ali bilo je okačeno na vidnom mestu svojevremeno. Mislim da nije problem saznati, koga zanima.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Za novog superba je servis sa svim filterima oko 17.000 u intersremum
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- Day Walker
Dok ne odes u Autorpomet, a onda bude 17.000...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Day Walker
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,