ADrei napisao:
naravno da se ne bi odselili, pogotovu ne u CH, sto se mene tice jedno od gorih mesta za zivot.. nikad ali nikad ne bih mogao da se naviknem na sva ta silna pravila super je sto su odlicne plate ali treba jos stvari da bi covek uzivao..
austrija/ nemacka je vec super za zivot ali je beograd lepsi
Stereotip, pa onda opet sterotip.
Nije stereotip, čoveku je očigledno ovde sasvim ok tako da je ugao gledanja skroz drugačiji u odnosu na neke kojima je egzistencija motiv.
Upravo.
Iskreno i ja imam pomesana osecanja u vezi te svajcarske, mada imajuci u vidu za sta se skolujem sanse da tamo zavrsim su minimalne cak i kad bi ja hteo, sto zbog prirode prava sto zbog velike kolicine novca koja bi mi trebala da se tamo doskolujem.
Jeste lepo sto je sve uredjeno,ali je previse uredjeno i ustogljeno,mada sa druge strane tamo bi verovatno nakon fakulteta odmah mogao da uzmem M4 na kredit a dok sedis u M4 sve je lakse
Evo kaže sada ministar da advokati nisu u pravu i forenzički je secirao spregu tajkuna i političara s advokatima koji imaju "štek" i ne moraju da rade.
Grujic napisao:
Nije stereotip, čoveku je očigledno ovde sasvim ok tako da je ugao gledanja skroz drugačiji u odnosu na neke kojima je egzistencija motiv.
Odlaze i ljudi kojima egzistencija nije porblem u SRB. Pored egzistencije ima mnogo faktora, od toga kakvi su uslovi u kojima ces odgajati decu, kakav je sistem vrednosti pa do infrastrukture i nekog opsteg zivotnog standarda.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
starac vujadin napisao:Evo kaže sada ministar da advokati nisu u pravu i forenzički je secirao spregu tajkuna i političara s advokatima koji imaju "štek" i ne moraju da rade.
Čuo sam da me Mišković plaća. Samo nije rekao gde da odem da podignem pare.
Možda jednog dana kad se uslovi za privatno poslovanje budu promenili a zemlju počnu da vode malo sposobniji ljudi.
Dusan napisao:Pored egzistencije ima mnogo faktora, od toga kakvi su uslovi u kojima ces odgajati decu, kakav je sistem vrednosti pa do infrastrukture i nekog opsteg zivotnog standarda.
Sve ima svoje prednosti i mane. U Srbiji je problem samo novac dok na zapadu fali sve ostalo. Koja ti je realna prednost ako ti dete odrasta u hebenom multikulti okruženju? Nepismeni, bezobrazni, ne znaju jezik kako treba, niti žele da ga nauče i umesto da svi prihvate način života sredine u kojoj su došli, oni rade potpuno suprotno.
Poslednja izmena od Floyd u 29 Okt 2014, 20:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Grujic napisao:
Odlaze i ljudi kojima egzistencija nije porblem u SRB. Pored egzistencije ima mnogo faktora, od toga kakvi su uslovi u kojima ces odgajati decu, kakav je sistem vrednosti pa do infrastrukture i nekog opsteg zivotnog standarda.
Istina, ali je poenta da je njemu ocigledno ovde dobro do daljnjeg.
Floyd napisao:Sve ima svoje prednosti i mane. U Srbiji je problem samo novac dok na zapadu fali sve ostalo. Koja ti je realna prednost ako ti dete odrasta u hebenom multikulti okruženju? Nepismeni, bezobrazni, ne znaju jezik kako treba, niti žele da ga nauče i umesto da svi prihvate način života sredine u kojoj su došli, oni rade potpuno suprotno.
Kakav si rasista. Ti kada si isao u skolu bilo je drugacije nego sada. Kada se setim kakvo je drustvo bilo u srednjoj ne bih voleo da mi dete poprimi takve osobine. Gde je ko otisao, na koji splav, ko sta nosi, ko koji mobilni ima i ko koji auto vozi, manje vise se sve svodi na to.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
starac vujadin napisao:Evo kaže sada ministar da advokati nisu u pravu i forenzički je secirao spregu tajkuna i političara s advokatima koji imaju "štek" i ne moraju da rade.
Čuo sam da me Mišković plaća. Samo nije rekao gde da odem da podignem pare.
U trećem dnevniku Selaković otkriva šta se krije iza tvog puta u Madrid.