Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Nije to običan telefon nego iPhone 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Misliš gayPhone 
Inače kada je krenula prodaja nrkog id prethodnih IP (čini mi se 5) u nekoliko gradova u svetu je bilo ljudi koje je Apple angažovao samo da stoje u redu kako bi izgledalo da je gužva.
Sent using Tapatalk

Inače kada je krenula prodaja nrkog id prethodnih IP (čini mi se 5) u nekoliko gradova u svetu je bilo ljudi koje je Apple angažovao samo da stoje u redu kako bi izgledalo da je gužva.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ma jeste, kao da nemaju dovoljno zaluđenika koji stanu u red iz ličnog ubeđenja da rade pravu stvar 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Zato samsung nikad neće biti kao apple. I zato apple ima moći koje drugi nemaju prilikom uvođenja revolucionarnih proizvoda...
Ne znam na koje moci mislis i na koje revolucionarne proizvode, ali je cinjenica da samusng nikad nece moci da ima takav status. Cak se i na fakultetima uci o poslovnom primeru Apple-a i tome sta on predstavlja.
Ako nekoga ne mrzi neka pogleda, ovo je nesto slicno,
https://www.youtube.com/watch?v=ZjtmQSALuQo
Ako nekoga ne mrzi neka pogleda, ovo je nesto slicno,
https://www.youtube.com/watch?v=ZjtmQSALuQo
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
I šta kažete, nema se para u Srbiji...?

Dusane, nisam bio ironican, bukvalno mislim.
Revoluciju je pokrenuo svakim svojim proizvodom u poslednje vreme, odnosno stvorio interesovanje ljudi za te proizvode.
Zapravo vecina proizvodjaca treba da im bude zahvalna jer su kreirali nova trzista na kojima sada svi uzimaju po nesto. To se desilo s iPadom, iPodom, slobodno receno i s iPhoneom. Dok se on nije pojavio Nokija je ubijala Samsung, tek razvijanjem iPhone alternative je samsung postao ozbiljan proizvodjac i do tad je imao samo neke cirkuse od telefona.
Revoluciju je pokrenuo svakim svojim proizvodom u poslednje vreme, odnosno stvorio interesovanje ljudi za te proizvode.
Zapravo vecina proizvodjaca treba da im bude zahvalna jer su kreirali nova trzista na kojima sada svi uzimaju po nesto. To se desilo s iPadom, iPodom, slobodno receno i s iPhoneom. Dok se on nije pojavio Nokija je ubijala Samsung, tek razvijanjem iPhone alternative je samsung postao ozbiljan proizvodjac i do tad je imao samo neke cirkuse od telefona.
Slazem se, smart telefon u danasnjem smislu te reci je Apple doneo na svet. Mada poslednjih godina i nema nekih inovacija. Ono zbog cega ja kupujem njihov telefon je sto je kvalitet i obrada daleko ispred svih i software mi najvise odogovara, tako da je celokupan ugodjaj koriscenja na jako visikom nivou. Meni je to dovoljno.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Da da - to je taj kvalitet - pogotovo kad krenu da se ljuste ivice na crnom ip5 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Nisam imao taj problem iako nisam miliovao crnu peticu. Ja sam imao problem sa kamerom, 2 puta menjan telefon, pa sam opet kupio ip. Meni je stvarno zvucalo smesno kada bi mi neko rekao, ali stvarno ni sa jednim telefonom nemam takav osecaj.
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Svuda na svetu ima debila ,u Srbiji ih imamo na izvoz pa ne cudi podatak da se ceka ponoc da bi se uzeo telefon.. 

Drzah i iPhone 6 u ruci, M8 sam kratko imao, mozda ce neko da me razapne ali M8 je telefoncina za iPhone 6 sto se tice izgleda i kvaliteta...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Naravno da jeste.
Novi iP6 je korak unazad za iP sto se izrade tice. M8 je vrhunske izrade.
Prvi put da i Samsung ima bolju izradu i osecaj u ruci od iP.
Novi iP6 je korak unazad za iP sto se izrade tice. M8 je vrhunske izrade.
Prvi put da i Samsung ima bolju izradu i osecaj u ruci od iP.