Omiljeni parfem ili toaletna voda
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Omiljeni parfem ili toaletna voda
Moraću i Code da obnovim kad bude prilike, malo sam ga pauzirao 

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Vec treca bocica Burberry London-a zaredom. Nezamenljiv.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Kouros Body je mama, njega uvek moram da imam. Mislim da sam od 2003. kad sam ga otkrio, do sada barem 15 stukao.
Inače mi je i Zino Davidoff opasno dobar parfem, ali ga ne koristim jer ženu podseća na bivšeg momka
Inače mi je i Zino Davidoff opasno dobar parfem, ali ga ne koristim jer ženu podseća na bivšeg momka

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Armani code je parfem za sva vremena 
Trenutno trosim 7 veliku bocicu
XS beli sam bas voleo, a ovaj crni koji trenutno imam mi je vrlo do jako gadan...

Trenutno trosim 7 veliku bocicu

XS beli sam bas voleo, a ovaj crni koji trenutno imam mi je vrlo do jako gadan...
Brzine idu u H-a !!!

Ti što ti se sviđa Pino silvestre napusti temu.Milos_kg napisao:Vec treca bocica Burberry London-a zaredom. Nezamenljiv.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Prvi post teme, a ima i kasnije kad mu je devojka kupila. 

- Milos_kg
O ukusima covek koji vozi 500L... ma ajte, molim vas 
Da, zuti Pino mi se svidja, osvezavajuci letnji dnevni, nije za svaku priliku.
Ispucao tu jednu bocicu koju dobio na poklon od devojke, i posle toga ga nisam uzimao - zaposlio se, pa imao para za nesto mnogo bolje.
Burberry London je pravo otkrice za mene. I to na vrlo zanimljiv nacin. Kad sam bio u Amerike, svratio do jedne parfimerije, covek me ljubazno saceka i pita koje sam prethodne parfeme koristio (nisam mu rekao za Pino
). Navedem mu par komada, on iz gomile parfema izdvoji 5, i kaze mi "Ovi bas odgovaraju vasem ukusu, sigurno ce vam se svideti". Jbeno sam imao dilemu koji da uzmem, covek ni jedan nije omanuo. Jedino su mi burberry i tommy hilfiger ostali u secanju, ostala 3 sam zaboravio. A onda se setim kakve guske rade po nasim parfimerijama, korak ti, korak ona, da slucajno neki ne strcnes ili ukrades
Uzgred, posle svakog pomirisanog parfema mi je lik nudio casicu napunjenu kafom, jer kafa anulira sve prethodne mirise. Neverovatno. Jeste li videli da kafu nudi neka parfimerija u Srbiji?
Videh da je u Jasmin stigao novi Trussardi Black Extreme sa drvenom notom. Otici cu da ga probam ovih dana, bas me interesuje kakav je.
Od jeftinijih varijanti za strcanje do besvesti mi se svideo Tom Tailor East Coast Club, koji cu verovatno i da uzmem, cini mi se da je oko 3-3.5k dinara bocica od 50ml.
Meni je 1 Million

Da, zuti Pino mi se svidja, osvezavajuci letnji dnevni, nije za svaku priliku.
Ispucao tu jednu bocicu koju dobio na poklon od devojke, i posle toga ga nisam uzimao - zaposlio se, pa imao para za nesto mnogo bolje.
Burberry London je pravo otkrice za mene. I to na vrlo zanimljiv nacin. Kad sam bio u Amerike, svratio do jedne parfimerije, covek me ljubazno saceka i pita koje sam prethodne parfeme koristio (nisam mu rekao za Pino

Videh da je u Jasmin stigao novi Trussardi Black Extreme sa drvenom notom. Otici cu da ga probam ovih dana, bas me interesuje kakav je.
Od jeftinijih varijanti za strcanje do besvesti mi se svideo Tom Tailor East Coast Club, koji cu verovatno i da uzmem, cini mi se da je oko 3-3.5k dinara bocica od 50ml.
Meni je 1 Million

Kad bi nudili niko ne bi izlazio u kafiće.Milos_kg napisao: Uzgred, posle svakog pomirisanog parfema mi je lik nudio casicu napunjenu kafom, jer kafa anulira sve prethodne mirise. Neverovatno. Jeste li videli da kafu nudi neka parfimerija u Srbiji?

A za PS ću te zezati dokle god se družimo.

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Baš tako, gomila bi ih dolazila u parfimerije na pauzi posla, samo da srkne jednu s' nogu. Plus što je lopova koliko hoćeš, pošto im ne možeš ništa za štetu manju od 10-15k dinara, možeš samo da im dahćeš za vratom.
Meni se muzičar jednog ozbiljnog benda u poverenju hvalio kako je "pametniji" od ostatka benda. 2 meseca su živeli u Austriji i svirali u okolnim klubovima, provalio je 2-3 parfimerije u okolini pa je svako jutro nakon tuširanja odlazio "da testira" parfem. Naučio je kad je u megamarketu promocija šampona pa mazne po 20 testera u kesici i onda "nije bacao pare" ni na to, a kaže da je nekoliko puta uspeo da eskivira i večeru jer se dobro nakrkao nedeljom na promociji sira, šunke itd... Ne zna koliko je uštedeo, ali bolje išta nego ništa. Srbija, brale
Meni se muzičar jednog ozbiljnog benda u poverenju hvalio kako je "pametniji" od ostatka benda. 2 meseca su živeli u Austriji i svirali u okolnim klubovima, provalio je 2-3 parfimerije u okolini pa je svako jutro nakon tuširanja odlazio "da testira" parfem. Naučio je kad je u megamarketu promocija šampona pa mazne po 20 testera u kesici i onda "nije bacao pare" ni na to, a kaže da je nekoliko puta uspeo da eskivira i večeru jer se dobro nakrkao nedeljom na promociji sira, šunke itd... Ne zna koliko je uštedeo, ali bolje išta nego ništa. Srbija, brale

There are 10 kinds of people in the world:
- Milos_kg
Da sam bio jasniji i napisao da je u pitanju kafa u zrnu, ti bi opet nesto izmislio 

Pomesao si nas, ja izmisljam price. Njegova, sa srkanjem kafe svako jutro u parfimeriji deluje skroz legitimno.
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.