Mobilne telekomunikacije
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Re: Mobilne telekomunikacije
Imao sam M8 i vrlo je slican Iphone-u skoro identican. Ne znam na sta se tacno odnosi ta vasa razlika u kvalitetu.
Pa kvalitet materijala kao kvalitet je verovatno identican. Po meni je M8 bolje uradjen uredjaj. Robusniji nekako, osecaj u ruci je mnogo bolji. IPhone 6 mi je na prvu izgledao kao neki Kinez iskreno, na slikama mnogo bolje izgleda. Onaj lak crni front sa zakrivljenim ivicama mi izgleda kao neka lakovana cipela. Mislim da bi lepsi osecaj bio i da je sam telefon malo deblji i tezi. Drugar ciji sam iPhone gledao je isto malo razocaran sto se izgleda tice, imao je sve iPhone-ove do sad. Svakako je bolji uredjaj od 5ice, ali mislim da su malo zakazali na polju dizajna...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Glupo je da ima dva M8trojanac napisao:U Markoni, ja mislio HTC i ništa više.
Ajd u subotu ako dođeš na okupljanje da ga pogledam, baš me interesuje kakav je uživo.

Uzeta Nokia 830 simpa telefon solidna kamera, mada je posle 3 sata malteritranja počeo da laguje, mada ko će ga koristiti to se nikad više neće desiti, mislim da je dobar izbor
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Sad ne znam jel mi post obrisan ili nije ni poslat..
Ja sam razocaran sto vise nema ostre ivice, koje su izgledale neverovatno dobro. IP6 ne izgleda toliko lepo kao 5, ali se kvalitet izrade itekako oseca u ruci. HTC M8 mi deluje previse debelo i veliko. Kad su vec toliko veliki, neka barem budu tanki i laki.Markoni napisao:Pa kvalitet materijala kao kvalitet je verovatno identican. Po meni je M8 bolje uradjen uredjaj. Robusniji nekako, osecaj u ruci je mnogo bolji. IPhone 6 mi je na prvu izgledao kao neki Kinez iskreno, na slikama mnogo bolje izgleda. Onaj lak crni front sa zakrivljenim ivicama mi izgleda kao neka lakovana cipela. Mislim da bi lepsi osecaj bio i da je sam telefon malo deblji i tezi. Drugar ciji sam iPhone gledao je isto malo razocaran sto se izgleda tice, imao je sve iPhone-ove do sad. Svakako je bolji uredjaj od 5ice, ali mislim da su malo zakazali na polju dizajna...
Tapatalk Post
Ovde manje vise svako vidi ono sto hoce da vidi, tako da prica ne vodi nigde. Neko je srecan sa M8, neko sa iPhone-om i to je to.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Slazem se. Ne mislim da sam kompetentan, samo sam izneo svoje misljenje. 4ka kada se pojavila ja sam bio fasciniran. 5ica mi se takodje svidjala, 6ica ne...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
M8 je odlican telefon sa izgledom cigle 
Note 4 je blok za izgradnju visespratnice

Brzine idu u H-a !!!

Susretao sam se sa mnogim telefonima, ali mislim da iPhone-u, iako je u neku ruku precenjen, ipak ni jedan drugi telefon ne moze da parira po pitanju kvaliteta. Sam osecaj cvrstine dok ga drzis u ruci, pouzdanost, opsti kvalitet je nesto sto ga stavlja korak ispred drugih proizvodjaca.
Ja i dalje koristim 4S i ne planiram da ga menjam za sesticu samo zbog veceg ekrana, bolje kamere i nesto tanjeg kucista.
Ja i dalje koristim 4S i ne planiram da ga menjam za sesticu samo zbog veceg ekrana, bolje kamere i nesto tanjeg kucista.
Gradjevinac sam u dusi...Day Walker napisao:M8 je odlican telefon sa izgledom cigle

Tapatalk Post
Sreca pa iP 6+ nije 
Uspeli su da naprave veci telefon sa manjim ekranom.

Uspeli su da naprave veci telefon sa manjim ekranom.
- Day Walker
Prvi telefon da je prosao dan a da ga nisam brisnuo... I jos nema otisaka... To je nesto sto me posle godinu dana koriscenja nekog telefona najvise nervira. Mislim da bih mogao da nosim telefon i 5 godina samo da ekran ostane kao prvog dana.Floyd napisao:Ne znam šta su radili sa ovim staklom preko ekrana ali otisci skoro da ne ostaju.
Tapatalk Post
Kineski.Day Walker napisao:Bar imaju dizajn
- Day Walker
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Ko zna koji sam Ja IP5S 64gb koristio jer ništa od tog navedenog nisam primetio, simpa su telefoni kao drugi bi mogao da koristim verovatno.Incognito napisao:Susretao sam se sa mnogim telefonima, ali mislim da iPhone-u, iako je u neku ruku precenjen, ipak ni jedan drugi telefon ne moze da parira po pitanju kvaliteta. Sam osecaj cvrstine dok ga drzis u ruci, pouzdanost, opsti kvalitet je nesto sto ga stavlja korak ispred drugih proizvodjaca.