Kupio sam u antikvarnici neku staru knjigu i u njoj našao recept za isterivanje đavola.
Poptom sam nabavio žabe, dlake, životinjske oči, olovo, suvo korenje dvozuba i još nekoliko nepohodnih sastojaka. Zamešao sam sve, skuvao kako treba, namazao se pod pazuhom, po bedrima i naprskao zidove stana.
Zbog toga je nastala žestoka svađa sa ženom, koja je na kraju besno napustila stan.
U lepom hotelu Dva šešira, u devet sati ujutru, zvoni telefon na recepciji.
- Recepcija hotela Dva šešira, na telefonu je Radmila, kako mogu da vam pomognem?
- Dobro jutro Gospođo Radmila, na telefonu je Pera Perić, soba 222. Želeo sam samo da Vas pitam u koliko sati se otvara hotelski bar?
- Dobro jutro Gospodine Periću, hotelski bar se otvara tačno u pet popodne.
- Najlepše hvala Gospođo. Želim Vam jedan prijatan dan.
Isti hotel, recepcija, podne:
- Recepcija hotela Dva šešira, na telefonu je Radmila, kako mogu da vam pomognem?
- E, ćao Rado, ovde Perić, o'š molim te... mi kažeš kad otvaraju... bar...
- Dobar dan Gospodine Periću, hotelski bar će biti otvaren tačno u pet popodne.
- E, super. 'Fala ti do neba, Aj ćao.
Isti hotel, recepcija, tri sata popodne:
- ...zzzzzdravo ...m.m.m.mače! ovde p.p.pera. ...e, 'leba ti, kad se otvara... onaj... hik......b.b.bar?
- Gospodine Periću, ovo je već treći put da Vam to govorim. Hotelski bar se otvara tačno u pet popodne ali ja ne verujem da će VAS u takvom stanju da puste unutra.
- ... eeee...m.m.mače... ...ja n.n.neću unutra... ... ...ja 'oću NAPOLJE!!!
Ide direktor u obilazak svoje firme, zastane pored jednoga radnika i pita ga:
- I, koliko ti stolova napraviš na dan?
- Dva, odgovori radnik.
- Svašta! Ovo je nečuveno, ja ih mogu napraviti i 10, ljutito će direktor.
- Pa naravno, jer ste vi stolar, a ja sam diplomirani ekonomist.
Dobar!:) Slicna je fora, iako nije vic, navodno, kada Tito cestita Seselju, kao najmladjem doktoru nauka, na odbranjenom doktoratu... Tito kaze- Cestitam, doktore! Seselj odgovara- Hvala, majstore!:D
Halo jel to vodovod ?
Ne ovde je elektrodistribucija!
Nema veze, i vama jebem mater !
-Bosanci štroje medvede !
-Pa ti nisi medved, zeko !
-Eee, dok objasniš ...